Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 5 september 2010

Strålande

Vilken bra dag!

Åkte till Lida och träffade en tjej som varit med om IVF:er. Vi ventilerade tankar kring IVF:er och ÄD och det var väldigt givande. I alla fall för mig. Vi satt vid vattnet och pratade om det mesta kring att skaffa barn genom IVF och tyvärr var jag tvungen att åka hem vid lunchtid. Men det är alltid kul att få prata "öppet" om sina erfarenheter och dela dem med andra samtidigt som jag får höra andras historier. Jag lär mig alltid något och det gillar jag.
Så tusen tack kära K för ett givande samtal! Jag hoppas att det går vägen för er.

Så har kära maken och jag gjort ett ordentligt ryck. Vi har klippt gräsmattan som växt sig till 20 cm, klippt häcken som spretar ut ordentligt på alla förbipasserande, vi har städat carporten och vi har slutligen färdigställt förrådet. Ååååh, vad bra vi är!!
Ja, just det... glömde... jag har klippt av en elkabel till häcksaxen också. Duktigt. Finn ETT fel....



Och ja, det blev strömavbrott och häcken klipptes även manuellt (av mig) efter mitt tilltag. Jag skrattade och maken himlade med ögonen. Hahahaaa!

Men förrådet är som sagt klart. Egendesignat och egensnickrat från gjutning av plintar till takläggning. Allt av min vackraste man. Han är sjukt duktig!



Jag fick också för mig att det kanske är intressant av någon anledning, att se vad det är för tabletter jag knaprar på under den här behandlingen.

Först var det Primolut:



Och sen tog jag Procrensprutan:



Nu knaprar jag Progynon:



Sen blir det komplettering med Progesteron från och med den 7/9:



Och det får bli allt för den här dagen för nu ska vi grilla och njuta av att det har varit en strålande dag.

Kramas där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar