Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 14 september 2010

Idiotdag

Jag har sällan usla dagar men den här var ta mig sjutton inte bra.
Allt, precis ALLT på jobbet blev fel. Om jag bara hade mig själv att skylla på så kunde jag ha ordnat till det. Men nu var det alldeles för många inblandade så jag kunde inte påverka så värst mycket. Den ena dumgrejen efter den andra trillade över mig. Blä!
Det slutade med att en tjej skrev ett spydigt mail helt utan anledning. Så jag ringde upp och frågade av vilken anledning. Hon hade ju inget bra svar så klart men det blev en hetsig diskussion som slutade med att vi faktiskt förstod varandra. Det är för mycket nu helt enkelt.
Efter jobbet skulle jag egentligen också ha jobbat men med ett annat projekt. Jag ringde och sa att jag var tvungen att jobba över. Sen satte jag mig i bilen och åkte hem. Bra, va?!

Det finns vissa dagar när man helt enkelt inte klarar av att ta skit. Och eftersom jag inte är mer än människa och jorden kommer att snurra imorgon också, så får jag faktiskt ta en liten paus till imorgon. Det är min mänskliga rättighet. Sååå skönt! Imorgon blir det nya tag.

Jag plockade upp maken på väg hem. Då kom nästa idiotgrej. En chefsplanerare på hans jobb har berättat för en kille som har berättat för ytterligare en kille, att vi har varit i Finland för äggdonation. Den sistnämnda killen frågade min make hur det gick i Finland....
Min man berättade i FÖRTROENDE vad vi håller på med för planeraren så att han kunde planera sitt jobb bättre. Min man var BUSSIG mot planeraren. Planeraren är ett jävla spån. Vad har han för rätt att bidra till omvärlden om vårt privatliv? Vi vill hålla det privat. Precis som vem som helst vill göra de första veckorna. Allt kan gå åt helvete nämligen. Vårt privata liv och egna kamp. Vi vill helt enkelt bestämma själva över hur vi offentliggör vårt privatliv.
Ååååh, jag vill sparka honom hårt på kulorna just nu.
Om min make inte hade varit så snäll så hade jag skrivit vad planeraren heter. Men nu är jag snäll mot min fina man och gör inte det.
Min man har dock lovat att fråga varför spånet anser att han kan ta sig den rätten och berätta sånt för andra. För jag vill veta.

Ååååh, jag är så arg att jag kokar!! Idiot.

Kram till alla utom de som inte fattar hur dumma i huvudet de är. Som planeraren på min mans jobb. Han får inte en enda kram. Någonsin.

2 kommentarer:

  1. Åh! Vad elakt och taskigt. Förstår att du blev arg och jag hade blivit ledsen med.

    Kram till dig

    SvaraRadera
  2. jag skulle också blivit rasande.
    känslig

    SvaraRadera