Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 12 september 2010

Filosoferande

Vilken slapp dag... Men väldans skön också. Det blir lite mer tid till eftertänksamhet och filosoferande.

Ibland tänker jag att det faktiskt kan finnas tjejer och killar (eller, erhm, kvinnor och män...) som jag känner sen tidigare som läser den här bloggen. De kanske t.o.m. är i samma situation som jag. Vi går runt och vill inte säga något till någon av liknande anledningar. Det vore lite komiskt faktiskt! Så jag hoppas att om någon jag känner läser här och tror sig veta vem jag är, gör sig till känna. Då kan vi leka ihop! ;o)

Jag längtar lite tills jag kan "avslöja" mig och strunta i att vara hemlig. Det ska bli skönt. Ja, för er som inte vet så vill jag hålla mig lite incognito just nu med anledning av mitt jobb. Och så kanske jag inte orkar med frågor från allt och alla heller. Ni vet, man kommer till en middag eller fest efter en avbruten IVF-behandling eller misslyckad äggdonationsbehandling och så dyker någon käck människa upp och hasplar ur sig något dumt i stil med: "Helleeeuuuu, hur går det med barnskaffandet? Är ni inte på geeeeee snart?"
Med hela kroppen full av hormoner så kan sådana middagar lätt spåra ur, hahahahaaa! Så det får vara lite hemligt ett tag till.

Det var dagens filosoferande så långt.

kram

7 kommentarer:

  1. Grattis!! Äntligen är du ruvare. Nu hoppas vi att du snart kommer att må illa:-). Och några som väntar i frysen det är fantastiskt. Snart är det den 25 (om du inte tjuvtestar som jag gjorde...) Kram Wallan

    SvaraRadera
  2. :o)

    Tack Wallan! Ser fram emot illamående (tänk, det trodde jag aldrig att jag skulle få säga!).
    Ja, det där med testdag, ja... den 25:e är det sagt.
    Jag brukar alltid säga att det bästa med att vara människa är att man alltid kan ändra sig. Men den här gången ska jag försöka att hålla mig till det jag sagt. Bara 12 dagar kvar... Phu!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Ett steg närmare =) Härligt. Håller tummarna att det fäster som det ska.

    SvaraRadera
  4. grattis så mycket...håller tummarna för dig...kram känslig

    SvaraRadera
  5. Tusen tack!
    Hoppas att det går bra för dig också, känslig!
    Stor kram

    SvaraRadera