Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 24 september 2010

Illamående

nu vet jag inte om jag ätit dåligt, har fått magsjuka, är toknervös eller är gravid. Jag fick ett anfall av illamående. Var till och med tvungen att gå in på toaletten om något skulle hända. Nu gjorde det inte det och det gick över på några minuter men ni kan bara gissa vad det har gjort med min hjärna! Nu spinner den vill jag lova. Spekulationerna haglar och studsar mot hjärnbalken konstant.

Jag är galet nervös och har fjärilar i magen. Pappa sa att han hoppas att jag inte blir alltför ledsen om det inte går vägen utan att jag istället reagerar som jag tror att jag kommer att göra; ringer till AVA och frågar när vi får tina embryon. Hahahahaa!
Men förmodligen kommer en och annan tår att rinna nerför kinderna också om det inte går vägen. Och så är världen förmodligen fruktansvärt orättvis.
Blir det ett plus däremot, oj, oj, oj! Då är världen fantastiskt rättvis och jag kommer att äta chokladcroissanter med sylt till frukost.

Ba' så ni vet.

Kramas mycket! Det är fredag.

3 kommentarer:

  1. Hoppas, hoppas, hoppas!

    Spinn på! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, absolut! Tack!
    Dock har min kära lillebror varit magsjuk i veckan så det går någonting...

    Imorgon kommer svaret! Tjohooo!!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vad spännande imorgon. Gissa vem som kommer att kolla så fort man vaknat. Tummarna hålls fortfarande! Kram från Wallan

    SvaraRadera