Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 14 april 2011

Berättat igen

Tar en arbetsdag hemma idag igen. Hostan börjar dock tyna lite. Skönt!

Idag berättade jag för en kompis till vad vi håller på med. Han tog det kanonbra och visste en del om ÄD faktiskt. Hans tjejs kompisar håller på just nu (tänk om hon läser här?! Det vore kul!) så han fattade vad jag pratade om. Han undrade hur man gör för att skicka lite spirituella vibbar så att det funkar för oss nu.
Hans första förslag var att han nog måste äta en massa ägg på påskafton men vi enades om att det viktigaste är att han äter mycket godis och choklad.
Jag bad honom också att inte berätta för andra eftersom det blir så otroligt jobbigt med frågor om det inte går vägen. Han fattade att det är tungt och sa att det där är "er grej" och att han självklart inte tänker prata med andra om det. Fina H. Helt sjukt vad bra vänner jag har.

Så blir det då en liten uppdatering i nedräkningen för idag är första gången som jag verkligen känner att jag vill åka iväg. Vi ska ju faktiskt semestra lite också! Igår köpte fina M en liten pocketguide om Riga som jag bläddrar i. Det verkar vara en riktigt fin stad vi ska till. Najs.

4 dagar kvar till vi åker
5 dagar kvar till äggplock och Progesteronstart
8 dagar kvar till insättning
22 dagar kvar till testdag

Kramelikram till de som vill och behöver

4 kommentarer:

  1. Men vilken toppenkompis då! Så fint av honom att undra hur han spirituellt kan hjälpa och skämtsamt säga att han ska äta extra mycket ägg. Även om det nu blev godis och choklad hihi. Men vilka fina tankegångar! Hurra för sådana människor! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, han är sjutton tokbra! :o)
    Du med!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Härliga vänner!!!!!!
    Nästan lika spänd på eran resa som våran. Vad mycket bra tips du kan ge när ni kommer hem ;)
    Jag tar gladeligen emot kramelikramen och skickar en tillbaka!

    SvaraRadera
  4. Aspelut! Jag lovar att skriva allt jag kan.
    Och självklart följer jag er resa. Vi får jämföra sen hur det var också. Kan vara kul för andra att läsa om, hahahaa! Åååh, vad jag hoppas för vår skull!!!

    KRAM

    SvaraRadera