Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 26 april 2011

RD4

Inatt hade jag svårt att sova. Det kändes sådär kul när jag skulle jobba första dagen efter 11 dagars ledighet. Att vara utvilad hade varit att föredra liksom.
Jag googlade så klart runt på det här med graviditet och sömnsvårigheter. Överallt så står det bara om att magen trycker på och blablablablaaaa... Men så hittade jag faktiskt information som hänger ihop med min sömnlöshet. Det är Progesteronet som busar så klart. Det gör att man kan bli trött på dagtid och får svårt att sova på natten. Med de mängder progesteron jag tar så kan det nog drabba mig även om jag inte skulle vara gravid. Trist, men sant. Men skönt med en liten förklaring i alla fall.

Annars så drar det bara lite i nedermagen förutom när jag satte mig ner i stolen på jobbet. Då ilade det. Ingen aning om det är bra eller dåligt men ikväll blir det en långpromenad i spåren för att få igång blodcirkulationen ordentligt.
Och så är det härmed slut med mat- och godisfrossa. Förbannade påsk, hahaha!

Vardagskramar

3 kommentarer:

  1. Mina tankar är med dig! Ohc min önskan med såklart!

    SvaraRadera
  2. Heja heja! Du är bara tre dagar efter mig så jag hoppas du får ett plus strax efter mig och att båda mår lite halvkasst på bloggträffen. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad kul, Sara!! Då ses vi på träffen med stora plus i pannan, hahahaa! :o)
    Roligt med en "synkis".
    Kram

    SvaraRadera