Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 17 april 2011

Skärselden live

En grannmamma har inte synts till på ett tag. Bara maken har kommit och gått på dagarna tillsammans med deras 5-åring. Jag trodde att det var skilsmässa på gång. Det var det inte.
Igår kom de hem med en liten bebis.
Jag är svart av avund och hamnar förmodligen i helvetet men det skiter jag i.

kram

12 kommentarer:

  1. Ja hua, har samma dilemma här. Och när jag försökt ta mig i kragen för att gå ut och gå bort alla extrakilon möts jag såklart av mammor med barnvagnar vart jag än tittar. Det var inte så jag tänkte mig syftet med att promenera i naturen, med tårar som bränner bakom ögonlocken. Dumma, dumma, dumma!

    Men - snart åker ni och förhoppningsvis leder det till att det är ni som kommer hem med en liten.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Men..... Barn kommer ju faktiskt inte flygandes med storken, har du inte sett hennes tjocka mage? :) Kram

    SvaraRadera
  3. Likadant här. Jag promenerar för att gå ner i vikt för att lättare kunna bli gravid i framtiden. Överallt ser man familjer med barn som har så trevligt.

    Varför kan inte jag få det så undrar man.

    SvaraRadera
  4. Ja, det är lite jobbigt när det blir så påtagligt...

    Smulan, jag undrar detsamma! Helt plötsligt så hade hon visst varit gravid. Hon har verkligen inte visat sig mycket under sin graviditet. Men vem vet, hon kanske har gjort ÄD och varit livrädd för en massa blödningar och bara legat i sängen hela graviditeten?...

    KRAM

    SvaraRadera
  5. samma här..min granne också har fått en bebis sompasserar förbi oss hur många ggr...vill inte ens räkna...det är hems säga det...jag är så avundsjuk på alla som ser har en barnvagn som går..man kan inte ens röra på sig jogga eller promenera utan att inte se dem..kram känslig

    SvaraRadera
  6. I så fall är vi två som hamnar där:)

    Blev flygbiljetterna dyra när ni beställde så "sent"?

    SvaraRadera
  7. Attans.. Glömde önska trevlig resa, massor av kramar, lycka till och jag vill ha full rapport om ALLT ni upplever, kan tipsa om och jaa..allt:)

    Pussar o kramar

    SvaraRadera
  8. Hahahaa! Tack! Jag lovar!

    Ja, biljetterna blev lite dyra tycker jag allt. Det blev med SAS från Arlanda. Tiderna från Skavsta passade inte oss och med parkering och resa dit så blir det nog ändå inte så mycket billigare.
    Biljetterna ToR för två personer slutade på 6.308 SEK (3.154 SEK per skalle). Tjohooo, så kul...
    Båten kändes inte så mycket billigare men så passade det inte riktigt med tiderna med den heller.

    Kram

    SvaraRadera
  9. Håller som vanligt tummarna för er.. Vi håller på med ett långsamt farväl eftersom min karl inte kan klara av att välja mig utan barn. Han vill ha både mig och barn, men eftersom jag inte kan få några (gammeldomen ni vet...) så går den kombon inte ihop... Har varit så djävla lessen i veckan för nu orkar jag inte vänta på hans beslut längre. Men så vansinnigt svårt att säga nej till en man man älskar. Dock börjar jag bli förbannad också och inte bara ledsen - det kanske är bra. Hoppas Hoppas att ni lyckas denna gång. Kramis

    SvaraRadera
  10. Men Längtan67, vad ledsen jag blir av att läsa om hur det går för er. Jätteledsen!
    Vad jag önskar att jag kunde göra något för dig. Säg till om jag kan det!
    Och lite ilska kan nog bara vara bra. Nästa fas liksom... Men naturligtvis hoppas jag att det löser sig för er på ett bra sätt vad ni än gör.

    Tack för supporten och många, många kramar till dig!

    SvaraRadera
  11. Bläää! och varma kramar! Och massor av lycka till! Tycker oxå det ska bli jättespännande att få läsa om Riga och allt - kanske är nästa anhalt för oss oxå juh!

    SvaraRadera
  12. Fy vad jobbigt och när man inte är beredd heller!! Jag har slutat att gå ut på promenader för jag orkar inte se alla barn och barnvagnar. Sjukt är det, helt sjukt!!

    Kram

    SvaraRadera