Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 27 april 2011

RD5

Redan femte dagen som ruvare. Det måste vara det härliga vädret som gör att tiden rullar på lite fortare.
Idag känner jag ingenting än så länge. Nada. Nästan lite trist när jag inte kan analysera, hihi. Men också väldigt skönt att få känna mig normal.
Igår kväll hade jag ont i brösten men det beror nog på att de blivit lite för stora för bh:n och helt enkelt protesterar och vill ut därifrån. Så när den väl tas av, ja, då sträcker de väl på sig eller nåt, för ont gör det. Förbaskade hormonspel. Hoppas att jag är gravid så att det är värt allt...

Idag har jag utvecklingssamtal med min chef. Känns helpuckat eftersom jag är konsult så min chef ser mig aldrig jobba annat än de interna projekt jag drivit tidigare. "Förbered dig väl" stod det i mailet. Det är väl klart jag gör. Jag är vuxen och har själv personal att ta hand om så jag vet vad det går ut på... Äsch, jag kanske gnäller men det känns bara så fånigt allting.
"Vad är det som driver dig?" står det i självutvärderingen. Jaaa... 41-årig, snart 42, chef som desperat försöker bli med barn med egna medel. Det enda som driver mig just nu är pengar och semesterdagar. Men det kan jag inte riktigt skriva. Och min chef vet att jag vill bli egen igen. Samtidigt vill företaget jag konsultar på anställa mig... Det här kommer att bli det snurrigaste utvecklingssamtal jag varit på! Jag ska i alla fall köra på linjen att bli egen. Hoppas att vi kan komma överens om en bra lösning!

Kramas därute!

3 kommentarer:

  1. Hej lilla hönapöna ;)
    Håller tummar och räknar dagar med dig här borta. Kram!

    SvaraRadera
  2. Hoppas det löser sig bra för dig! Jag har iaf fått en lösning. Nu gäller det bara att olösa den - typ

    SvaraRadera
  3. Loba: Tackelitackackaaackackackaaaa!! :o)

    Kajalis: ååh, spännande!! Kan du inte maila en uppdatering?

    Kraaam!

    SvaraRadera