Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 18 april 2011

Vårben

Sol.
Kaffe.
Piffa?
Ja!
Finfin.
Nagellack.
Najs.
Epilator.
AJSOMF*NIHELVETESJ*VLASKITF*N!!
Vårben.


kram

10 kommentarer:

  1. Haha, det kommer bli toppen nu när du tankar sol och d-vitamin till max. Här ligger jag på balkongen och försöker göra detsamma. Lackar såväl naglar som golv ser jag bestämt.

    Ojoj vad det ska bli spännande att höra hur det går. När får ni veta hur många ägg som är på g? Eller är det först efter plocket?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är våruppfräschning på hög nivå nu, hehehee... VI kommer att bli toksnygga! :o)

    Jag tror inte att vi får veta förrän efter äggplocket. Om vi inte frågar förstås men det vill jag inte. Det är inte förrän efter plocket jag tycker att det börjar bli intressant. ;o)

    kram

    SvaraRadera
  3. Klart vi blir snygga!

    Ja du vet var mina tummar är när ni farit iväg. Hoppas det blir måååååååånga fina ägg nu.

    Jag har precis pratat med en journalist på Rapport som var nyfiken på bla bruttlöneavdragens märkliga regler i samband med fertilitetsbehandlingar. Jag pepprade henne med så mycket info om både det ena och det andra i den orättvisa som råder i mångt och mycket för oss som kämpar att hon ville göra en ny och större vinkling på reportaget. Hoppas det blir bra och sätter press på rätt instanser. Forts följer.

    SvaraRadera
  4. Ååh, tusan! Vad bra du är!! Jäklars, vad bra!
    Hon pratade verkligen med rätt person också.
    Vad kul! Nu blir jag otroligt nyfiken på hur det går också så klart. Spännande....

    Stor kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Jag hoppas det blir bra. Tyvärr orkar jag inte visa upp mig i en intervju men förhoppningsvis kan jag bidra med en massa fakta om hur många Bitte och Bitte-regler som figurerar i vårt avlånga land. Ta bara det här med åldersgränser tex. Om hon får plats med sånt också. Annars kanske det kunde bli en serie reportage, oj vad det vore bra. Då skulle jag med glädje betala den förbenade tv-licensen!

    SvaraRadera
  6. Du är bara bäst! :o)
    Förresten, hon kan ju också kontakta Barnlängtan. De jobbar med just de frågorna extra mycket just nu. Då får hon nog en massa bea info också.

    Kraaaam!

    SvaraRadera
  7. Det var just från Barnlängtan jag fick förfrågan om kontakt med journalisten då jag rådfrågat dom angående bruttolöneavdrag. :)

    SvaraRadera
  8. Senaste jag drog fram epilatorn hade jag seriösa funderingar på att skicka den till killarna på Guantanamo... tänkte om de börjar få ont om idéer hur man plågar folk...

    SvaraRadera
  9. Kalimero: Aha! Borde jag ha fattat... ;o)

    Jenny_Maria: HAHAHAHAAA! Ja, de tankarna fanns nästan i mitt huvud också. Men tydligen så vänjer man sig...

    KRAM

    SvaraRadera