Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 7 april 2011

Godis

Imorgon blir det ett nytt försök på jobbet. Inga möten är inbokade och jag behöver inte prestera mer än vanligt på något sätt. Det kommer nog att gå bra. Det känns så.
Och i skrivande stund blir jag påmind om att det är gynbesök imorgonbitti. Efter det ska det mailas till Riga och få mer instruktioner och datum. Nu börjar det att dra ihop sig och jag gråter inte längre. Skönt.

Och för första gången på 6 veckor har jag ätit (frossat i) godis. Galet gott men nu mår jag nästan illa, hahahaa! Tror inte jag vill ha godis på ett bra tag...

Kvällskramar på er därute

6 kommentarer:

  1. Vad fint du gjort på sidan! Härligt att höra att det låter lite bättre nu. Ibland måste man ösa ur allt man har innom sig för att kunna gå vidare. Säga nej på jobbet är också jätte bra:-). Så spännande nu med VUL imorogn och snart resa! Du kan tro att jag nu bestämmt att det SKA bli bebis ni. Nu har ni klarat av alla prövningar som går. Nu är det good things som står i kö.

    Hehe, vad åt du för godis?

    Stor kram Wallan!

    SvaraRadera
  2. Ååh, TACK!! :o) Det värmer!

    Jag åt "sockerbitar", salta fiskar, gräddkola, skumbananer, nappar, gröna grodor, hallon/lakrits-dödskallar, lyschoklad och skogsbär. Och alldeles för mycket. Nu är kroppen förgiftad ordentligt... Huga!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag håller med, fin sida! Du är så duktig på att ändra den ofta. Ser att vi båda har haft frossardagar...och nu lider vi för dem :)

    Kvällskram till dig!!

    SvaraRadera
  4. Tack!
    Ja, men lite frossarångest var godiset värt, hihihii!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Skönt att höra att det känns lite bättre nu. Godis i soffan under en filt plus lite mys kan bota.
    Nu kommer den positiva energin att flöda in, det vet jag, det är liksom er tur!
    Du har en fin blogg som jag brukar kika in på titt som tätt. Du skriver på ett bra sätt och ger mig stöd och en känsla om att vi inte är ensamma om detta.
    Så jag kommer att kika in igen..:)
    / My

    SvaraRadera
  6. Tack, My! Och vad kul att du "visar" dig här. :o)
    Det är så kul när folk ger sig till känna och säger hej.
    Och vilket fint namn du har. My. Jättefint!

    kram

    SvaraRadera