Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 27 december 2010

25 juli 1978

Vill så här på kvällskvisten bara tipsa om Vetenskapens världs program om Nobelpristagarna 2010. Om ni "spolar fram" till tiden 28:10 så kommer ni fram till avsnittet där det börjar att handla om Robert Edwards och priset i medicin (innan handlar det om priset i fysik för den som är intresserad):

Vetenskapens Värld - Nobel 2010

Fan, jag får rysningar! Det är sååå häftigt!


KRAM

5 kommentarer:

  1. Hihi, härligt! Synd att det behövde gå så länge innan han fick det! Många som borde få pris men inte hann... Astrid Lindgren var nog hemskast av alla att de missade. Eller rättare sagt valde att inte ge priset till (litteratur alltså hehe). Usch blir så arg på det.

    Häftigast är att se filmer på själva befruktningen och klyvningen och allt det där tycker jag, lagom nördigt... :D

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Ja,det är så otroligt synd att han fick det så sent att han inte kunde ta emot det själv.
    Men visst är det intressant! Jag har också blivit nördig. Insuper information kring in vitro överallt. Det är så kul!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, hihi. Du är ju i alla fall mitt i det! Jag är nog bara knäpp som tycker att det är kul att slå i FASS för att läsa om mediciner och gräver mig jorden runt för att läsa om hur ivf/äd går till i olika länder. Jävligt konstig hobby faktiskt, vet inte vad jag ska kalla det annars. I och för sig ville jag alltid bli doktor, tyvärr blev det inte så. Men efter att ha sett den där filmen känner jag mig lite peppad att läsa medicin! :o)

    SvaraRadera
  4. Hahahaa! Ja, men lite nördig måste man få vara och då är ju faktiskt ivf/äd ett intressant ämne att nörda in sig på. :o)
    Jag måste erkänna att jag blev också lite inspirerad av att läsa medicin när jag såg filmen.

    kram

    SvaraRadera
  5. Hahaha, mmm! Fast medicin är ändå rätt tufft i jämförelse med mina nördiga vänner som "nördat in sig" på bland annat fågelskådning, fossiler och insekter... hmm ja det skulle säkert fungera också om jag bara blev inslängd i sammanhanget på något vis. Suck! :o)
    Kram!

    SvaraRadera