Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 29 december 2010

Rea

Idag ska jag ut och sålla i resterna av det som var mellandagsrean. Det enda jag vill ha är en kavaj som jag kan se lagom snoffsig och avslappnad ut i på jobbet.
Jag ogillar verkligen att köpa kavajer. Dels för att jag tycker att de är ganska fula men de är ju ack så praktiska. Bara att ha en top och sen en kavaj över så ser man klädd ut liksom. Eftersom jag bara har kavaj på jobbet så känns det så otroligt tråkigt att lägga pengar på något sånt. Ungefär lika kul som att köpa en dammsugare.
Ja, ja, kavaj ska det i alla fall bli.

kram

3 kommentarer:

  1. Kavaj är ju det smartaste, finaste, underbaraste plagget nånsin! Och jag skulle bli helt utskrattad på mitt jobb om jag hade en, i alla fall kavajen av mina drömmar, en tweed-variant som MQ tydligen slutat sälja nu. :'( Så jag har en i svart skinn istället, då är det tydligen helt okej. Så jag är en kavaj-människa förklädd i svart läder. Hihi. Hoppas du hittar någon fin! :o)

    SvaraRadera
  2. Hahahaa! Ja, jag kanske bara har tröttnat så fullständigt på kavajer eftersom jag haft dem i för många år. Men å andra sidan så är kavajerna jag har ganska tråkiga och slätstrukna (dock strykfria) historier. :o)

    Nu, ut i reasmeten!

    kram

    SvaraRadera
  3. hoppas du hittar en snygg kavaj...du får betätta om det...känlig

    SvaraRadera