Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 19 december 2010

Bra

Jag har det så bra.
Gårdagskvällen blev så otroligt trevlig. Och det blev som jag sa, mest prat om min vän och hennes liv, men det gjorde verkligen ingenting. Det var bara trevligt att sitta och småmysa på KB med ett glas rödvin och pecorino-ost. Efter ett tag gick vi vidare till Strand Restaurant & Lounge. Där åt vi några förrätter och pladdrade vidare. Skön kväll.

Idag har jag och M gjort alla inköp som bör göras såhär i juletid. Vi har köpt julgran, alla julklappar och all julmat. Och så har vi klätt granen. Förra året lyckades M komma hem med en "Kalle Anka-gran". Den var löjligt perfekt. I år så ser den lite lustig ut. Jättebred nertill och spinkig upptill. En riktig bred-rövad tant! Hahahaa! Men nu står den här och är påklädd i alla fall. Så nu får julen komma.



Jag tänker en del på nästa försök, vår kommande FET. Ibland tänker jag att efter missfallet så kanske det har hänt något där inne i livmodern. Något som har blivit förstört så det är svårare nu. Självklart försöker jag att inte tänka så, men ibland går det inte att låta bli. Den 4:e januari får jag svar. Då är det VUL. Min gynekolog lade in en extratid på morgonen för min skull. Hon vet att jag vill komma igång med FET så fort jag får och kan. Hon är fantastisk.
15 dagar kvar. Jag längtar dit så jag börjar med en nedräkning. Kan inte låta bli.
Om allt ser ok ut då ska jag nog be om Primolut och styra upp mensen lite så att den kommer i slutet på januari eller början på februari. Då borde vi ha FET runt mitten av februari om jag räknat hyfsat rätt. Tänk att få har FET på Alla hjärtans dag! Det kan ju bara inte gå fel, hihii.

Allt känns trots allt, väldigt, väldigt bra. Nu ska jag krama på M.

Glöm inte att kramas där ute!

6 kommentarer:

  1. Det sägs att man lättare blir gravid snabbt efter ett missfall - vet inte om det stämmer men hoppas att det är så för din skull - klart det blir FET på alla hjärtans dag - då blir det en liten valentina/valentin

    SvaraRadera
  2. vad mysigt du har hemma hos dig...vad kul att du kommer igång i janurai...3:e gills eller hur...känslig

    SvaraRadera
  3. Då kommer det att gå jättebra för det är min födelsedag!!!! ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack, Therese!! Jag hoppas sååå att du har rätt! :o)

    Tack, känslig! Precis, 3:e gången... hoppas, hoppas!

    Coolt, Lilla jag! Vilket schysst datum att fylla år på. Jag blir nästan lite avis, hahahaa!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Det har i alla fall inte hänt ngt negativ m din livmoder som jag vet. Oftast säger man att det kanske är lättare med att fästa med nästa försök, för att efter ett missfall kommer all skit ut. och det är rent o fint där inne nu :)
    lycka till och oroa dig inte.
    kram P

    SvaraRadera
  6. Ville bara säga hejhej och säga att jag är avis på ditt UL. Inte på Ulet utan mer på att det händer något redan då.

    Jag vill med ha något roligt att se fram emot redan den 4:e.
    Kanske får jag börja med ÄL-stickorna tidigare?;D

    *längtar tills ditt ul den 4:e*


    *vinkar*

    SvaraRadera