Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 29 december 2010

Smällkulten

Jag har ju alltid misstänkt våra nya grannar (de flyttade in på midsommarhelgen) för att vara med i en sekt. Varför gör jag det då? Jo, för att jag bor i förorten och måste ha något att skvallra om, hahahaaa! Nej, seriöst. Det kommer alltid gäng av märkliga människor hem till dem. Speciellt på söndagar.
Jag sitter naturligtvis inte och spionerar på dem (eller huuuuur!) men ett av våra mindre vardagsrumsfönster vetter mot deras framsida och uppfart, så är man i vardagsrummet så har man en bra överblick på vad som händer. På deras mysssstiska uppfart. Ni förstår väl vid det här laget att det inte händer så mycket i mitt liv utöver ÄD just nu? Hahahahaaa!

Nu har jag kommit på vad det är för sekt. Smällsekten. Inom loppet av tio minuter har de smällt två gånger i soplocket, sju gånger i bildörrarna och fem gånger i ytterdörren (ja, jag räknade...pinsamt). Och det är inget ovanligt. Så här håller de på dygnet runt (utom att smälla i bildörrarna på natten då...). De har inte ens åkt iväg med bilen så varför de smäller i bildörrarna vete gudarna. I alla fall deras gudar.

Det känns som en ganska ofarlig sekt så jag låter dem hållas. Men smällande kan vara ganska irriterande. Speciellt tidiga morgnar när man bara vill sova.

När vi får barn ska jag och M skapa en avknoppning av den här sekten. Smällkulten ska den heta. Då ska vi slänga blöjorna en och en och varenda liten skräpbit en och en i soptunnan. Med locksmäll emellan. Detta ska göras nattetid. Tidig morgon ska vi ha en bildörrsmällar-ritual i tio minuter. Dagtid ska vi bara leka med vår fina bebis och dricka te. Och samla på oss blöjor och skräp inför nattritualen.

Snart bara fyra dagar kvar till VUL. Åååh, vad jag längtar! Märks det?

Kram

4 kommentarer:

  1. Hahahahahahaha!!!! Helt underbart - DO IT!

    SvaraRadera
  2. Tack! :o)
    Vi ska nog göra det lite, lite grann i alla fall. Payback, hahahaaa! Bus ÄR kul!

    kram

    SvaraRadera
  3. Haha, sjukt kul!

    Dont get mad! Get even! Det är ju en känt och sedan länge accepterat förhållningsätt! :D

    SvaraRadera
  4. Hihihihihi! Kul inlägg!

    Kram Tabasco

    SvaraRadera