Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 28 december 2010

Framåt

Att Bob Edwards fick Nobelpriset har ju uppenbarligen fått folk att vakna till liv kring det här med IVF/ÄD. Det är jättekul tycker jag! Och samtidigt inser man hur lite allmänheten vet om det här. Det vet lika lite som jag visste innan vi började med våra behandlingar.
Ååh, vad jag önskar att Vårdguiden kunde göra en hel "avdelning" (inte bara ett uppslag) kring IVF och ÄD, biologi och genetik, rättigheter och skyldigheter, lagar och internationell syn på det här. Då skulle jag bli glad för då slapp vi mottagare förklara och försvara det här vareviga gång det kommer på tal. Vore inte det en bra idé?

Nu är det nästan (imorgon bitti) bara fem dagar kvar till VUL och gynbesöket. Som jag längtar. Och imorgon ska jag äntligen släpa mig iväg till gymet. Jag trivs i nuet (det gör jag alltid även om jag är lite otålig av mig, heheee...) men ser framåt igen. Det känns bra. Avslappnat och bra.


Godnattkramar till alla snälla människor därute

1 kommentar:

  1. Ja, det behövs verkligen en samlad skrift som riktar sig till svenska kvinnor, unga som gamla och var de än gör sin ÄD. Om t ex tjejerna på FL skulle skriva den så vore det ju också relativt enkelt att hålla den uppdaterad. Om du skulle göra något sådant får du gärna kapa de snippets av information som Flisan samlade till Sverige vs Riga-tråden.
    Jag tror inte Vårdguiden skulle publicera nånting som har med behandlingar utomlands att göra, fast ja de borde verkligen! Så länge det finns människor som gör det, så borde de ju finns där till hjälp. Å andra sidan får de väl inte tala emot Socialstyrelsens riktlinjer. Å andra sidan är det väl knappast förbjudet att göra privat behandling utomlands... oj, det blir många snurror där.

    Härligt med VUL snart, då ni verkligen på gång igen!

    SvaraRadera