Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 6 december 2010

Sus

Jag har svårt att koncentrera mig på jobbet. Tankarna far iväg hela tiden så jag måste verkligen anstränga mig.
Till slut tog jag mig i kragen och åkte hem för att jobba hemifrån. Jag vet inte vad det är men ibland jobbar jag så otroligt mycket bättre hemma. Nu har jag fått allt som skulle göras gjort i ett nafs.

Är susning i öronen något som kommer med graviditet eller är det bara jag som fått tinnitus? Rätt som det är så susar det i vänster öra nämligen. Det hände igår kväll och alldeles nyligen. M trodde att det kanske hade något med blodflödet att göra.
Ja, ja... Just nu känner jag efter så noga överallt så jag börjar misstänka att jag håller på att bli lätt hypokondrisk. Jag ska nog inte göra det utan bara vara helt enkelt. Kan inte göra så mycket mer.

Jag kom på en annan nedräkning jag kan hålla på med: räkna ner till på torsdag. Endast två dagar kvar (på mitt sätt att räkna). Det är då vi träffar BM. På tisdag nästa vecka träffar vi läkaren och jag har tänkt att försöka sno till mig ett VUL då också. Tänk om man kan se redan då om det är en eller två!

Glöm inte att kramas därute!

3 kommentarer:

  1. Från vecka (Det är litet olika) fem-sex ungefär kan man se uppklarningar.
    Så det borde gå :)att se om det är en eller två.

    Om jag inte minns fel så ökas blodvolymen drastiskt från vecka 10. Tror jag det var.

    Bästa gravidboken är "Mammapraktika" och den borde införskaffas :D Hetaste tipset du någonsin kan få från mig.
    I den finns pappa-sidor och man kan skriva egna anteckningar i den. Där finns nästan allt om alla gravidsymptom och även om tvillingsaker.
    Där ser man vad som händer vecka för vecka och längst bak i boken kan du slå upp alla tänkbara gravidsymptom. Står det inte där så är det inget :D Det står även om förlossningar och annat. Typ allt som finns och sånt man vill ha koll på. Kan inte nog rekommendera den!


    Massa kram!

    SvaraRadera
  2. Hej hittade ditt inlägg om sus i öronen. Försvann det för dig efter förlossningen? Har nämligen haft ett konstant sus i öronen sen v28 och hoppas verkligen det försvinner efter förlossningen.

    SvaraRadera