Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 22 december 2010

Kräksjuka

Dagen börjar bra. Jag har fått sova lite längre än vanligt, M pussade hej då och lagom till frukosten ringde bästaste bästisen.
-"Vad lääänge sedan vi hördes!", utbrast hon.
-"Ja, men varje gång jag ringer dig så säger du alltid att du ska ringa tillbaka men det gör du ju inte..."
-"Jag vet, jag är en jävla sopa."
-"Jag vet, en sopa är du."
Sen skrattar vi och hon berättar att de haft vinterkräksjukan sedan i torsdags. Hon, maken, deras 1,5-åring men INTE den glada och aktiva 4-åringen. Hennes man stod och höll lilltjejen i handen. Hon var helt nerspydd hela hon och då spyr han också. Sen höll de på så hela helgen. Galet. Och 4-åringen ville bara gå ut och leka.
När alla friskade på sig så fortsatte dock hennes man att vara sjuk. Som bästisen uttryckte det:
-"Fatta, till slut har man hört det där kräkandet så mycket att man blir irriterad. Typ, nu får du faan ge dig. Sluta kräkas."
Hahahahaaaa! Hon är brutalt rolig ibland.

Idag är det -23 grader här. Jag tänkte få upp värmen lite genom att åka till IKEA och frottera mig bland barnvagnar, snor, julpanik och bråkande par. Kul, va?!

KRAM

7 kommentarer:

  1. Hahahaha, usch vad hemskt att vara så sjuk att man lyckas irritera sitt livs kärlek.

    Här är det samma lika kallt och jag tror jag ska tycka litet synd om dig som 1. måste ut i det kalla. 2. för att det är just så mycket barnvagnar och snor överallt. Hoppas du kan roa dig ändå. (Det är ju inte kallt inne.) Och att de flesta med snoriga barn är hemma just idag. ;)

    Julpaniken kan du ge bort till någon annan och till bråkande par kan du vända dig och säga: Man ska vara snäll, annars får man inga paket. Hallååå, sluta vara dum, man ska vara snäll. ;)

    IKEA-kram!

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Tack!

    Knappt en människa på IKEA! Men så var jag där 10 minuter efter att de öppnat också. Otroligt lugnt och skönt och personalen gick runt och sa "God jul" till varandra. Det är absolut första gången någonsin jag tyckt att det var ganska gemytligt på IKEA. Och då bygger de om också! Hahahaa!

    Nu har vi en snygg matta hemma ("Ådum", i sandfärg för den som är nyfiken). Och en ny golvlampa så att vi kan läsa julsagor ihop. :o)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jäkligt nyfiken så klart! Vilken golvlampa var det då, va va va?? *googlar Ådum*

    Skönt med lugnt Ikea, tycker jämt det är knökfullt när jag åker dit...

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hahahaa! "Aläng" i vitt. Vårt vardagsrum ser nog väldigt klassiskt svenskt ut "trots" att vi bara har två IKEA-prylar där.

    När vi ändå pratar möbler så kanske en del som läser här vet att jag har suktat efter Montana-hyllor. Tyvärr så tycker jag absolut inte att de är värda sitt pris (galet dyra!). Så snygga är de bara inte. Men så hittade jag liknande skåp/hyllor på Bolia.com! Så nu har vi såna vägghängda (för då kan man dammsuga såååå lätt.) och jag är toknöjd. Och så har de en otroligt fiffig upphängning så man kan man byta plats på dem beroende på hur man känner sig. :o)

    Länk:

    http://www.bolia.com/sv-se/catalog/sweden/bolia_se/vardagsrummet/f%C3%B6rvaring-och-hyllor/cell

    Kram

    SvaraRadera
  5. Snajdigt! Såna skulle vi ha här också, få loss lite mer golvyta...

    Tänkte säga att varenda grej hos oss är från Ikea, men nu när jag ser mig omkring är det inte så himla mycket ändå... vad sjutton har jag köpt alla gånger jag varit där och handlat möbler egentligen? Hmm!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej! Tänkte bara smyga in och säga att jag har blivit beroende av att läsa din blogg.. Har en del frågor ,men de kanske jag vågar ställa senare.. :)
    Du verkar så härlig som person!

    Tanja

    SvaraRadera
  7. Hej Tanja!
    Kul att du har hittat hit!
    Klart att du får fråga hur mycket som helst.

    Kram

    SvaraRadera