Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 27 december 2010

Besatt

Livet har kommit tillbaka till mig. M ligger fortfarande och mår lite halvdåligt men han är nog helt återställd imorgon igen. Jag har ju semester så jag ska fortsätta av att vara ledig lite till. Så skönt! Och det är bara en vecka kvar till VUL.
Hjärnan har börjat snurra med ÄD-tankar igen. Det är nog både på gott och ont. Ibland får jag en känsla av att det är lätt att bli besatt av viljan att få barn. Det vill jag inte bli för jag tror att livet smiter förbi mig då. Det vore trist.
Men å andra sidan så vill väl alla som försöker att få barn även vara engagerade i den processen. Så det vill även jag. Trots att det inte är via den vanliga vägen.
Tänk om alla som fick barn på vanligt vis var lika engagerade och kämpade lika mycket som vi in vitro-föräldrar. Vad älskade alla barn skulle vara då! Och vad roligt det skulle vara att höra folks tankar då. ALLA skulle BARA tänka på sex och ägglossningar och spermier HELA dagarna. Hahahahaaa! Vilka roliga samtal det skulle bli mellan människor. Tror jag.

Näe, jag ska bara vara lite lagom besatt tror jag. Så där trevligt besatt.

kram

3 kommentarer:

  1. Hahhaha, håller fullkomligt med! Och ja, TÄNK om alla barn var lika efterlängtade, sorgligt att det inte är så. Det borde fan vara körkort på att skaffa barn med tanke på hur vissa behandlar sina. Vad fint du har gjort i bloggen! Var hittar du alla vackra bakgrunder?

    SvaraRadera
  2. Körkort var en bra idé! :o)

    Tack! Jag hittar bakgrunderna hos Itkupilli: http://itkupilli-cutencool.blogspot.com/
    Det finns även en länk till henne allra högst upp till vänster här på bloggen.
    Jag tycker att hon gör så sagolika teman att jag inte kan låta bli att använda dem. :o)

    kram

    SvaraRadera
  3. Tack snälla, ska gå in och kolla lite =)

    SvaraRadera