Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 18 augusti 2011

Berätta

Nu har jag berättat för två kompisar till. Att jag är gravid alltså. Oj, vad glada de blev! De ville genast ses och kom med massor av hurra-rop. Kul att jag kan muntra upp så, hehehe.

Idag funderade jag på det där med Facebook. Jag använder verkligen FB för att hålla kontakt med mina vänner som är utspridda i hela världen. Därför kommer jag nog att lägga ut en bild på Mini när hon är född och berätta för alla på det viset. Jag får helt enkelt förvarna mina kämpande kompisar så att de inte kikar på mina inlägg den dagen om de känner att det blir tungt att se och läsa om. Det borde väl funka?
Svårt det där...

Kram

4 kommentarer:

  1. Alltså... man kan ju inte låta bli att vilja dela med sig!!!

    Jag tycker ju att alla tusen miljarder artiklar som har varit och kommer att vara om den blivande royalen är jobbiga, men de kan ju inte låta bli att glädjas för att det finns de som tar illa vid sig?

    Men det är ju helt klart sjysstast (stavar man det så??) att förvarna vännerna som kämpar att man kommer lägga ut så att de har chansen att x:a eller blunda.

    kram till dig och din fina omtanke!

    SvaraRadera
  2. Har läst i kapp lite efter tjänstersa - som vanligt superbra inlägg.

    OCH KUL - så fantastiskt att få se Mini. Minns mina UL som tidpunkten när det plötsligt blev verkligt. Jag själv fyller 44 i höst så det är bara att inse att det blir nog inga fler UL för mig. Sorgligt, men det gör inte att jag inte gläds åt dig och "Vickan" som kan njuta av det. Jag önskar er båda all lycka. (Förresten vad skulle hända om Vickan får ett gravt handikappat barn - med tronföljden alltså? Ja, sjuka tankar jag vet.

    Dessutom som jag sagt tidigare - ta det lugnt njut/känn efter / var närvarande i nuet. Mini SKITER i färgen på tapeten - jag lovar.
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Klart du ska lägga ut bild på Mini! :-) Kram

    SvaraRadera
  4. Tack, bästaste ni!
    Ja, bild ska det bli! Med eller utan tapeter. ;o)

    Kram

    SvaraRadera