Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 3 augusti 2011

När Mini blev arg

Jo, nu känns det i magen. Nu vet jag att det är Mini. Kul! Det pirrar till lite här och där ibland.
Igår när vår kompis skulle åka hem så råkade jag slå mig för magen lite för hårt (ja, vi höll på och fånade oss, jag brukar inte slå mig på magen i normala fall) av misstag. Gud, jag bara stirrade på M och blev livrädd. Fina M också. Men då fick jag en rejäl buff tillbaka på höger sida. Det gjorde nästan ont. Mini gillade inte mina hårda tag. Kanske dags att vänja sig vid att magen är lite mer ömtålig...hm... Usch, jag kände mig jättedum hela kvällen sen.
Därför känns det extra skönt att jag känner en del små pirr idag.

Och i eftermiddag ska jag hänga med fina Kalimero igen. Hon är så klok. Klok som en bok. Jag önskar hela tiden att hon ska börja blogga för hon kan så mycket om IVF:er, kliniker, läkare, behandlingar och framför allt så har hon ett jäkla klös och ett hjärta stort som universum. Jag gillar det såååå mycket! Och så önskar jag att hon når sin dröm snart.

Nu lite trädgårdsskötsel.

KRAM

3 kommentarer:

  1. Ja, huga vad jag kände mig elak, hahahaa!

    kram

    SvaraRadera
  2. Var rädd om Mini! :)

    Tack för igår kära du. Jag skulle inte kunna hantera en blogg för det skulle innebära att jag höll på med den dygnet runt. Och klok, haha, nej jag känner mig som en torktumlare i hjärna, kropp och själ! Men tack för att du tycker så fina saker om mig.

    Kram!

    SvaraRadera