Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 30 augusti 2011

Kul

Två nya följare, ruth och Malin! Ni är så väldigt välkomna! :o)

Har precis kikat på dubbelskraparen i Triss, Rolant. Det är så otroligt roligt att han har fått två TV-triss och nu har vunnit 2,1 miljoner. Hahahaaa! Dagen börjar bra för honom!

Igår kväll kände jag Mini förresten! Jag la båda händerna över magen och höll "fast" den. Då kände jag (i magen liksom) hur det rörde sig där inne. Det sprattlade och snurrades runt. Kul!!

Idag skiner solen och idag ska jag också ha kul. Har jag bestämt.


Kram

3 kommentarer:

  1. Tack för välkomnandet! Jag kom på att jag ändå är härinne o läser så gott som varje dag, så att jag borde följa dig är ju rätt självklart.. Gillar sättet du skriver på, det du skriver om, och så är jag såklart såå nyfiken av utveckligen av mage & Mini :].
    - Och kul att känna lillan därinne.. Jag längtar så tills jag själv får känna Bullen men antar att det lär ta nååågra veckor till, denna eviga underbara väntan :].
    krampårej

    SvaraRadera
  2. Men å, vad vänligt! Tack!
    Och jag kikar allt i din blogg en del. ;o)

    Ja, väntan.. Huga! Det är verkligen inte min starka sida. Men det är visst bara att gilla läget, hahahaa! Och det gör vi ju.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej och tack för välkomnandet!!!

    Jag hat följt din blogg ända sen bloggträffen i maj,,vi träffades då och jag var en av dom tjejer som inte hade en blogg,,vet inte om du minns mig,men har just startat en. obs...jag är nybörjare men jag lär mig hela tiden..

    Jag är såå glad för din skull och det är jätte kul att få läsa om din resa med lilla Mini.Jag önskar dig all lycka och jag hoppas att allt kommer att gå bra ..kram kram malin

    SvaraRadera