Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 20 augusti 2011

Bild och boande

Gomorrooooon, gomorroooon!! (läses helst med bred göteborgsdialekt)

Så ligger det nu en ny magbild uppe under sidan "Gravidbilder"

Jag känner mig fortfarande bara "större" men ändå utan mage. Vill ha mer kula än vad jag har nu. Men..."be careful what you wish for, you might get it" som de säger "over there". En vacker dag står jag där med en jättemage och gnäller över att jag vill att den ska vara mindre, hahahaaaa! Det är det bästa med att vara människa; man kan alltid ändra sig.

Det blev ingen flärd alls för mig igår. Jag åkte och fikade med brosans sambo. Frid och fröjd. Jag åt en stor äppelmuffins och sen kom magvärken. Min mage gillar verkligen inte bullar eller sockerkaka alls numer. Magont och hem istället. Det kändes jättetrist att ringa och säga som det var och jag skämdes för att jag inte struntade i den där jäkla muffinsbiten. Gaser hela kvällen sen (om någon vill veta vad det förhatliga ordet "fredagsmys" innebär i vår lilla familj...). Fan.
Men idag ska jag se till att träffa min goa, flärdfulla kompis. För visst, hon har bokat bord runt hela stan hela dagen idag också. Galna kvinna. Men bäst är hon när hon suttit i pyjamas med mig på balkongen och druckit vin och dryftat livet från den djupa sidan. Gah!! Längtar tills jag träffar henne nu!

Idag ska det "boas" lite också. Vi ska kolla på ett förråd hos Shurgard. Där ska en chiffoné (stavas det så?) och ett bord och åtta stolar stå. Det är gammalt arvegods som jag bara inte kan släppa. Jag brukar säga att vi ställer grejerna på landstället. Ska bara köpa ett landställe först....
Så ska vi rensa ogräs, kika på tapeter, påbörja tapetseringen, städa i uteförrådet som snart ska isoleras, skruva ihop det nya bordet som bara står och väntar i köket och så ska vi spana på nya glasögon till Fina M. Och jag behöver också ett par även om jag låtsas att jag faktiskt innehar ett par. Det har jag! Men de ligger på en bar på övfre Östermalm (för den oinvigde: tjusigt område i Sthlm) där jag glömde dem för ett år sedan. Jag kan inte förmå mig att gå in och fråga om de ligger kvar där. Pinsamt så här lång tid efteråt.
Ja, just, det! Vi ska till IKEA också. Men det vet inte Fina M om ännu. Stackarn...mooooahahahaaaaaa! I'm evil.

KRAM

4 kommentarer:

  1. Låter som en mysig dag :-) Jag lär väl sitta med Bubban i knät större delen av dagen eftersom hon har feber :-(

    SvaraRadera
  2. Aah, stackars Bubban! Och dig också så klart. ;o)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Var lugn tids nog får du mage så det räcker. Njut så länge av att du ej växer så mycket. Det blir lättare efteråt!! Jag hade gett en del för det när jag bar på mina....

    SvaraRadera
  4. Tack, Längtan67! Bra med någon som påminner ibland, :o)

    kram

    SvaraRadera