Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 25 augusti 2011

Blöjtanke

Jag har blivit så där galet trött igen. Jag somna på stående fot. Somnar på soffan kl 21 och kan lätt sova 10-12 timmar på raken, förutom ett fummeltrött toabesök vid 3-tiden. Och konditionen är uuusel.
Och jag drömmer igen. Lite lagom obehagliga drömmar. Inatt satt en vit mus på min axel. Jag försökte att lyfta bort den men då försökte den att bita mig. Istället försökte jag att putta bort den. Då satte den sig på bakbenen, knep ihop hela ansiktet och började skaka fram och tillbaka. Fort, fort! Okontrollerat fort. Och galet. Hysteriskt. Jag försökte att putta bort den igen, flera gånger på rad men den bara fortsatte att skaka frenetiskt och skrik-pipa. Den nöp sig fast i min rutiga skjorta. Jag visste att när som helst händer det något hemskt.
Så slog jag upp ögonen och det var dags för nattens toabesök. Äckeldröm.

När vi firade kompisen så passade vi på att berätta om Mini för bästisens äldsta tjej. Hon fyller fem i januari. Vi frågade om hon skulle tycka att det var kul om jag och Fina M fick en bebis. Hon stirrade på oss. Jo, det kanske det var. Så visade jag min mage och sa att den kommer att bli jääättestor. Hon stirrade igen och så log hon och sa:
-"Då får ni köpa massor av blöjor!"
Hahahaaa! Lite förstod hon allt. Så lovade hon att hjälpa oss att ta hand om bebisen och klappa på den. Så hon ska få en låtsas-lillasyster (hon har redan en riktig sådan). Det ska bli kul att se hur hon kommer att följa min mage. Den kommer att bli jättestooor, det vet hon för så blev ju mammas när hennes riktiga lillasyster skulle komma. Spännande!

Torsdagskramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar