Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 20 augusti 2011

Växtvärk

Jag googlar en del. På magbilder. Vill liksom se vad som är normalt men inser att inget är normalt. Det finns verkligen inte en enda mage som är lik någon annan. Helt otroligt! Det är som fingeravtryck.
Men jag har hittat en bild flera gånger som jag gillar att kika på då och då. Den visar hur livmodern växer och var den är i vilken vecka.



Det ger mig lite perspektiv på hur fort Mini växer. Speciellt den andra halvan av tiden. Jösses, vad mycket det ska växas där inne! Undrar om Mini känner något? Jag menar, när jag var tonåring fick jag växtvärk i knäna. Hur ska då inte Mini känna sig i hela kroppen? Det får jag aldrig svar på men ändå... Små barn borde också ha lite växtvärk förresten. Men de kanske är härdade från växandet i magen och sen bli utklämda genom ett pyttehål. Det borde stärka ett psyke hos vem som helst. Då är väl växtvärk inte så farligt med andra ord.

Mycket tankar som snurrar runt nu... hehehee.

Kram

6 kommentarer:

  1. Oj, ja det var verkligen en bild som visar att barnet växer väsentligt efter vecka 16!!

    Vad spännande!

    SvaraRadera
  2. Visst är det häftigt! Och vänta du - jag anar verkligen att kulan nu är på gång. Det är ju segt till en början, särskilt som förstföderska.

    Har varit lite frånvarande ett tag så jag har faktiskt inte hunnit säga grattis till den blivande flickan! Underbart! Stort grattis att allt såg bra ut!

    Jag berättade på jobbet först efter vecka 20 och det var knappt någon som hade anat då så jag vet hur det kan vara. Men sedan fick jag en rejäl mage i alla fall till slut.

    Varma kramar!

    SvaraRadera
  3. Det är så olika med hur magarna växer, jag fick en rejäl gravidmage på en gång. Jag var lite mullig innan jag blev gravid så det kanske var därför min mage kom tidigare.

    Jag tycker i alla fall att du har en riktigt fin gravidmage!

    SvaraRadera
  4. Ja, det börjar nu känns det som. Att växa mer alltså.
    Tack, Ahns! Kul att "se" dig igen!
    Och TACK, Sara! Magen är ganska liten men den finns där i alla fall. :o)

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jag har sett den där bilden i obsterikboken jag har. Shit vad man längtar tills det är mage på riktigt och inte bara en "food-baby" =)

    SvaraRadera
  6. Ja, verkligen!!

    Vad heter boken? Jag blir lite nyfiken... :o)

    kram

    SvaraRadera