Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 6 augusti 2011

Läbbiga tankar

Strålande sol! Jiippiiii!

Imorse fick jag för mig att det inte är någon Mini där inne. På morgnarna syns knappt magen nämligen. På kvällarna har magen svällt lite så att en mage kan skönjas lite mer. Jag tänkte att jag kanske bara har grymma magproblem. Att Mini inte sprattlar längre och att det ger problem med magen.
Hu, det är sjukt obehagligt att få såna tankar. Gissar att jag inte är ensam om dem men ändå, det är inte kul.
Om 9 dagar är det UL och det kommer nog att göra mig bra mycket lugnare. Det känns som att jag behöver se Mini nu.
Det borde vara rutin att få se sin bebis varannan vecka eller så. Då skulle nog många slippa att nojja så där. I alla fall jag. Men det skulle nog bli lite väl dyrt...

Idag blir det lite mer inredningsbutiker och en hel del tid vid havet och i solen. Och så blir det rökt makrill hos ett rökeri till lunch. Mums!

Jag längtar efter Mini nu.

Kraaaam!

4 kommentarer:

  1. Höhö.... Känner igen det där och håller med om att man borde få se bebisen lite oftare. Jag var så orolig så jag lurade BM att jag blödde stup i kvarten och så fick jag åka in på akuta ultraljud. Men bara när jag väntade Liam och det gick över efter v 20 hihi :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Precis så tänkte jag oxå. Ultraljuden var alldeles för sällan, och jag var lugn en vecka efter varje. Sen började jag tro att det bara var gaser igen...
    Jag fick ett extra ul i v 18, men dp hade jag haft ont i magen. Sen fick vi göra 2 rutin ul, och det var för att Sprattelknappen (som vi kallade Oskar när han låg i magen) inte sammarbetade.
    Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  3. I vecka 18 har det aldrig synts på mig någon utav gångerna.
    Första gången syntes det för utomstående i slutet på 6 månaden, runt veck 26 typ.
    När jag var 40+3 ch kom in på förlossningen trodde sköterskorna att jag var i vecka 30 drygt innan dom läste min journal. Han vägde 3,8 kilo och var 52 cm(inte lite alls)
    Andra gången lite tidigare.
    39+5 föddes hon.....dom tyckte att jag hade tur som var så fin och liten men trodde inte alls att det var tal om prematura den gången.
    3,8 och 50 cm.
    Men tredje gången runt vecka 20.
    Då blev jag stooooor,enligt mig.
    Han föddes 41+4
    4,5 kilo och 54 cm en vanlig mage enligt dom andra.

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att jag inte är ensam!!
    Stort TACK!

    Kram

    SvaraRadera