Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 7 augusti 2011

Krämpor

Igår hade jag ont i magen hela dagen. Långt ner på höger sida. Det gjorde så ont att jag inte kunde gå fullt upprätt. Faktum är att jag försökte lägga mig ner på vänster sida en stund för att se om det kunde hjälpa lite. Och inte kunde jag äta ordentligt heller.
Och magen var som en kula hela dagen.
Men så på kvällen var det som om det klickade till och helt plötsligt gjorde det inte ont längre och jag kunde gå upprätt igen! Helkonstigt. Kanske var det Mini som låg och tryckte i högerhörnet hela dagen?

Jag har också svårt att kissa. Det kommer nästan inget. Hur tusan går det ihop? Är jättekissnödig varje gång men det kommer bara en liten skvätt. Det oroar mig faktiskt eftersom man normalt sett pinkar jämt när man är är gravid.
Jag börjar tro att mitt urinrör har hamnat i kläm. Ungefär som när man står på en trädgårdslang. Nu måste jag bara komma på hur jag ska få Mini att lyfta på foten...

Den här bloggen utvecklas visst till en gravidkrämpeblogg.... Alltid kanske det kan hjälpa någon gravid stackare som sitter därute och googlar på t.ex. "förstoppning" eller "kissproblem", hahahaa!

Förresten har magen blivit lite större. Det blir nog en bild snart. Imorgon kanske.

Kram därute

4 kommentarer:

  1. Jag kanske är helt ute och cyklar men jag vet av erfarenhet att man kan få vansinnigt ont av en urinvägsinfektion! Och då är man ju kissnödig hela tiden men kan nästan inte kissa alls.

    Men vad jag förstått så är det mesta normalt när man är gravid, så det är kanske ingenting alls också :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, men precis. Jag gick också i de tankarna men det känns inte som en urinvägsinfektion riktigt. Men ingenting är ju givet när man är gravid har jag upptäckt (inte för att BLI gravid heller för den delen...), så jag ska nog dubbelkolla med BM imorgon.
    Jag noterade också att om jag sitter bredbent och lutar mig framåt så går det lättare att pinka. Jag ser nog inte klok ut men jag är i alla fall ensam på toa, hahahahaaaaa!!!

    Tack så jättemycket för tips och omtanke!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Alla sätt är bra utom de dåliga! ;-)

    SvaraRadera