Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 31 augusti 2011

Just-nu-stadiet

Tjohooo!! Nu går vi in i vecka 22! Trallalalalaalej!
Sakta men säkert. Den 12/9 ska vi till BM och så är det RUL den 22/9. Inte så lång tid kvar med andra ord.

Det är märkligt det här med alla olika stadier jag går igenom. Det är som det står överallt (typ, Vårdguiden etc). Det kan t.ex. stå att "i den här veckan börjar du förmodligen må bättre", och då är det så. Jag menar det. Det är märkligt.
Just nu är det en sån period när jag "inte känner av graviditeten så mycket men däremot känner man ofta barnet"-fas. Och lite så känns det om jag bortser från min lite krånglande matmage men den krånglar så lite nu så det räknas inte.
I det stora hela trivs jag bättre nu med själva graviditeten. Magen är en liten bula men jag har numer bekväma byxor och toppar så den syns knappt. Jag har känt Mini och det känns bra. Jag boar och jag har lagom mycket att göra på jobbet. Jag ser fram emot att jobba 80% från 1/11 och jag ser fram emot mitten av december. För då blir jag helledig och då är det inte långt kvar till Mini ska komma. En månad. Förmodligen kommer jag att sova och blogga hela den tiden, hahahahaa!

Men just precis nu i denna stund, går jag mest till jobbet.

Onsdagskramar

2 kommentarer:

  1. Ibland går verkligen livet precis som man vill :) Man bli lite förvånad nästan!
    När har du bf?

    Kram Lo

    SvaraRadera
  2. Ja, nu rullar det på bara känns det som. Det är nästan så att jag blir lite skrockfull och undrar vad som ska hända.... Huga!

    Den 11/1 är det tänkt att hon ska kika ut. :o) Men datumet 14/1 eller 15/1 har fastnat i mitt huvud.

    Kram

    SvaraRadera