Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 19 augusti 2011

Ingen flärd här inte!

Vilken skön gårdagskväll! Tillbringad i biomörkret med bästisen och en massa popcorn. Jag skrattade jättemycket! Kan rekommendera "Bridesmaids" om ni vill ha en enkel men upplyftande film. Bra humor. Bara ansiktsuttrycken på huvudpersonen är värda att se.

Nu ska här bli gravidkrämpor! Lite i alla fall, för min egen skull när minnet sviker.
Jag har blivit torr i näsan och blöder lätt då och då. Det är verkligen inget som oroar men det är lite jobbigt ibland.
Och så tror jag att Mini har tagit sats och börjat växa en del. Igår och nu på morgonen så hugger och ilar det i nedermagen. Växtvärk tror jag.
Jag blir fortfarande mer svullen om magen på kvällen och får svårare att äta några större portioner mat ju längre dagen går. Gör jag det blir det tvärstopp. Då är det horisontalläge i soffan som gäller. Men i övrigt så verkar förstoppningen ha gett med sig. För tillfället i alla fall...

Jag går också runt och muttrar över att jag inte får plats i mina kläder. Det ser ut som om jag har lagt på mig ett gäng kilon över semestern ungefär. Så jäkla irriterande. Helst vill jag höra till den där skaran tjejer som får en stor, fin boll till mage på en gång eller så till de som det inte syns på alls. Mittemellan är aptrist. Men jag kan i och för sig fortfarande köpa "normala" kläder, några storlekar större bara (så att jag kan ha dem ett tag). Just nu har jag börjat spana efter ett par snygga, slimmade mammajeans som jag ska kunna ha resten av tiden tänkte jag. Hittade en del hos Lovely Mama men kan inte bestämma mig riktigt. Får väl beställa ett par och prova helt enkelt.

Ikväll ska jag leka flärdfull på stan. Eller...jag ska äta middag på B.A.R. med en kompis och fler av hennes andra vänner. Hon är en sån där smart, snygg (ex-modell, morr) och flärdfull tjej så det är bord bokade runt halva stan på en massa balla ställen. Det ska visst sviras in på småtimmarna. Även om jag gillar min kompis så har jag aldrig förstått det där flärdfulla livet (hon rör sig ständigt mellan världens alla metropoler och har ett harem av trånande rika män efter sig, precis som i en film!) Eller så är jag bara avis på att jag inte har den där energin eller pengarna till att bada i champagne, hahahaaaa! Jag hänger liksom inte med, det är inte jag. Så det blir fisk och vatten till middag för mig och sen hem och se på tv. Magen mår nog bäst av det just nu också. Det räcker gott för det ska bli såååå kul att träffa henne igen!

Tillbaka till verkligheten igen: jobba.

Kram


4 kommentarer:

  1. Låter som en riktig livsnjutare till kompis :-) Vad härligt! Vad jobbar man med när man kan leva så? :-)

    SvaraRadera
  2. Hon har jobbat med riktigt glassiga toppjobb i skönhetsbranschen utomlands. Och de är galet välbetalda! I Sverige hade hon nog inte tjänat ens hälften så mycket pengar. Hon har jobbat sig till en förmögenhet och den är hon verkligen värd! Själv skulle jag aldrig ha orkat. :o)
    Hon är nog världsbäst i livsnjutning nu, men förut när hon jobbade som hårdast tror jag inte att hon njöt lika mycket. Gissar att hon tar igen en del nu. Med rätta!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vill också vara gravid :) Jag hade en bra graviditet förra gången förutom att jag inte kände några riktiga sparkar. Blir jag gravid igen får jag väl massor av krämpor :)

    SvaraRadera
  4. Åh, hoppas att du blir det. Krämporna får man stå ut med har jag upptäckt... ;o)

    Kram

    SvaraRadera