Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 28 september 2011

Bebisprylar

Äntligen hemma vid datorn igen... Har haft grym abstinens hela dagen! Hehee!

Idag går vi in i vecka 26! Tjohoo! Magen har blivit lite större men det beror nog på att jag vräker i mig allt jag kan komma över. Godis. Såser. Kött. Pizza. Fisk. ALLT! Lägg det på en talrik framför mig och jag trycker i mig det...
Däremot får jag nästan kväljningar av grönsaker. Det är jättesvårt att få i sig och så kommer halsbrännan som ett brev på posten. Märkligt eftersom jag normalt sett verkligen älskar att äta grönsaker. Jag kan ju tycka att jag skulle vara ännu mer sugen på det nu när jag är gravid eftersom kroppen behöver en massa olika vitaminer. Inte godis t.ex..

Dessutom har jag alltid varit väldigt svag för kanelbullar och nu har jag ett ständigt sug efter det. Och så champagnen då. Slurp!

Tur att det är stegtävling på jobbet...
Vilket osökt leder mig in på att jag har hämtat tapeterna till Minis rum nu (jag promenerade dit så klart). De är sååå fina! När vi väl sätter upp dem slänger jag upp en bild här.
Fina M har surfat på skötbord och barnvagnar. Tyvärr tror jag att vi skippar skötbordet. Vi kommer att köra på blöjbyten i tvättstugan. Det blir mest praktiskt så med vattentillgång och bänk där. Vi ska bara installera en bänk, erhm. En sak i taget bara. Just nu vill jag bara köpa en säng. Vet inte varför men det känns viktigast tillsammans med varm åkpåse eftersom det lilla livet är tänkt att komma i januari.
Jo, en annan sak jag vill köpa just nu också som känns DÖAVIKTIGT, är nya vinterdäck. Min otroligt skarpa, intellektuella och hormonlogiska hjärna resonerar nämligen som så, att de däck vi har på bilen är fullkomligt utslitna och ska Fina M kunna köra oss till BB i snöhalkan så måste vi faktiskt ha bra vinterdäck. För vi ska inte föda barn i ett snöfyllt dike, hade jag tänkt mig.
Så vinterdäck är just nu prio nummer ett i inköp för Minis skull. Typ. Väldigt logiskt och självklart som något av det första man tänker på vid inköp av bebisprylar.

Nu ska vi fira vecka 26 med en fiskgratäng från Coop och sen blir det till att promenera igen. Puh!

Kramas där ute! Det värmer.

4 kommentarer:

  1. Ja det var minsann ingen dum tanke med däcken angående färden till BB! Kram :-)

    SvaraRadera
  2. Hahahaa! Ja, det känns som en viktigt bit liksom... :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Fullkonligt logiskt, detta med vinterdäcken, säger "däckhandlarhustrun" Dessutom ska ni ju ta er hem med underverket i bilen! :-)

    Säng fick Molly när hon var 5 månader (hade inte plats innan) och började använda den, på allvar när hon var ca 1 1/2 år...

    Kram och lycka till med däckköpet!

    SvaraRadera
  4. Måste bara säga att jag känner igen mig med grönsakerna! Det var det ända jag inte fixade de första 12 veckorna, tomater och isbergssallad, uääk! Har fortfarande svårt för kall sallad, grönsakerna måste liksom blandas upp med varm mat för att det ska fungera. Så jag gör mycket grytor och fiskgratänger med grönsaker i osv...

    SvaraRadera