Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 25 september 2011

SvD

Ännu en artikel kring ofrivillig barnlöshet. En BRA artikel i SvD skriven av bl.a. klinikchefen på RMC i Malmö.

Jag tycker att den är bra för att den tar upp en del av de mest elementära ämnena inom ofrivillig barnlöshet. Betydelsefulla kärnfrågor som ofrivilligt barnlösa redan vet om men inte får ordentligt med gehör för. Det som är så bra är att artikeln är skriven av en politiker, en klinikchef och en nationalekonom. De kan sin sak i ämnet liksom. För är det något svenskar litar på så är det proffsen, inte de som är partiska i ämnet (som jag, typ). Kanske kan några fler lyssna på proffsen om inte annat...

Läs för sjutton gubbar inte kommentarerna till artikeln. Det är som vanligt outbildade (i sakfrågan) människor som bygger sina resonemang på okunskap, avsaknad av empati och gamla förlegade fördomar. Och så någon enstaka bra och fin människa som orkar kämpa på mot dessa dårar. Bara så att ni vet.

Och skulle någon rättshaverist dyka upp här och vilja kommentera en massa dumt kring ofrivillig barnlöshet så säger jag på en gång att det inte är någon idé. Jag tar bort alla såna kommentarer. Livet är större än så nämligen.

Tack till:

GILBERT TRIBO (FP), regionråd Region Skåne

ALEKSANDER GIWERCMAN, klinikchef, reproduktionsmedicinskt centrum, Skånes universitetssjukhus Malmö

ANDERS SVENSSON, läkare och nationalekonom, Lund


Kram

3 kommentarer:

  1. Jättebra artikel men jag hade redan gjort det du varnade för att inte göra.... Som tur var är det en bra dag idag så jag kunde med ett hånskratt konstatera vilka idioter det finns!
    Hoppas allt är bra med dig och magen.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Läste artikeln, mycket bra!! Önskar att jag hade hoppat över kommentarerna :( Blev bara ledsen och sårad av att läsa dom.

    SvaraRadera
  3. Ja, visst var den bra?! Seriös och relevant.

    Jag är stoltöver mig själv numer. Jag har lärt mig att bara skumma igenom kommentarerna, konstatera och sen ignorera. Mycket bra metod för att inte bli upprörd (som jag brukar bli, i alla fall förr).

    Kramar till er!

    SvaraRadera