Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 8 september 2011

Det ultimata kärleksbeviset

Här sitter jag hemma och jobbar på. Jag har tv:n på i bakgrunden. Oprah.
Så plötsligt kommer ett inslag om "mirakelbebisen". Måste titta!
Visst är det en mirakelbebis alltid. Ett par, Sara och Bill Connell, berättar om hur de förgäves kämpat för att få ett barn. Sara lyckades bli gravid med IVF. Två små tvillingpojkar skulle de få. Tyvärr så fick de födas ut redan döda i sjätte månaden och föräldrarnas sorg var enorm (eftersom jag är packad med hormoner så fällde jag självklart tårar när de berättade). De berättade så bra. Kort och koncist med ord som gick rakt in i hjärtat på mig. Kvinnan kan inte bära ett barn (av någon anledning som jag missade).
Hur som helst, när de till slut trott att allt hopp var ute så klev kvinnans mamma in, Kristine Casey. En 61-årig, hurtig och frisk dam. Hon erbjöd sig att bära barnet åt paret! Vilken mamma!!
Hon bar deras barn och födde barnet åt dem. Den kvinnan är helt fantastisk! Hon satt i studion och berättade hur hon ville uppnå den ultimata lyckan efter att ha blivit pensionär. Hon skrattar gott när Oprah frågar hur omgivningen hanterade det. Turligt nog så kom de flesta över chocken men oroade sig en del över henne. Det var allt.
Och idag sitter paret i Oprah:s studio och är lyckliga föräldrar till en ursöt liten unge. Och Kristine är en lycklig mormor och pensionär.

IVF-läkaren som hjälpte till heter Carolyn Coulam. Här är två länkar för den som är intresserad:

Carolyn Coulam
Hur gick det till?

Oavsett vad man tycker så går det inte att förneka att det är en underbar historia om lycka och kärlek! Jag tycker att det är urhäftigt.


Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar