Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 7 september 2011

Dansant

Idag går vi äntligen in i vecka 23. Tjohooo!
Dagen till ära så har jag för första gången i mitt liv, på mig ett par gravidjeans (för nu har magen faktiskt börjat puta en del!). Eller som Fina M numer kallar dem; långkalsongbyxor.
Jag vet inte om de är så attans bekväma som jag trodde att de skulle vara. Jeanslinningen (alltså inte långkalsonglinningen) sitter så långt ner. Det gör att den trycker långt ner på nedermagen när jag sitter. Det gör inte ont men det trycker och är inte helt bekvämt. Om jag står upp på golvet eller halvligger på kontorsstolen så är det inga problem. Jag får bara hoppas att ingen passerar mitt rum och kikar in...

Igår var vi förresten på bio. Det blev "Apornas planet". Den var sisådär. Väldigt bra gjord men lite långtråkig. Och förutsägbar.
Det mest intressanta för mig var ljudet! Det var mycket bas i musiken som innehöll en hel del dånande trummor. För att skona Mini lite så hade jag handväskan, som är ganska stor, framför magen. Jag vet inte om Mini var så förtjust i den där basen. Hon rörde på sig ganska friskt där inne. Eller så dansade hon. Så nu ska jag testa med lite mer och bättre musik. På fredag ska jag på after work med två kompisar från jobbet. Då ska jag se till att hitta en bra bar med bra musik, hihi!

Många kramar

2 kommentarer:

  1. Oj, har du klarat dig så länge med dina vanliga byxor? Jag reagerade också på att linningen sitter så lågt, men det är väl för den stora magen som kommer så småningom! :-)

    SvaraRadera
  2. Nja, jag har två par andra vanliga byxor som är två storlekar större än min egen storlek. Det är de jag har gått runt i hittills. :o) Men nu är det riktiga gravidbyxor som gäller.

    Kram

    SvaraRadera