Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 14 september 2011

Jag fick era tankar...TACK!!

Vill även med ett inlägg, inte bara med kommentar till det förra inlägget, tacka för att ni delade med er av era tankar och åsikter. Det är så förbaskat skönt att få lite input när jag velar så där. Så tuuusen tack!!
Jag har beslutat att bloggen fortsätter som vanligt och den får utvecklas tillsammans med mitt liv helt enkelt.
Och jag kommer att bli mindre anonym när Mini kommit. Känner att alla mina tankar här ska få sig ett fejs, mitt fejs. Ska nog slänga upp Fina M:s nuna här också, hehehe. Och Mini så klart.

Tack igen bästaste ni!

Kramar

3 kommentarer:

  1. Kikar in och ser att du redan är i vecka 23. Jag har haft svårt att läs gravidbloggar sedan vi miste Dutt, men nu känns det lättare igen...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Och förresten är det ganska naturligt att bloggen ändra karaktär beroende på vad som händer med oss.
    Tror det är naturligt att man tappar läsare vid olika faser. Till ex kan man tappa läsare när man blir gravid för att de som kämpar kanske inte orkar att läsa om lyckan som de kämpar mot. Vet hur jag kände mig som sagt när jag miste Dutt. De gravidbloggar jag följde slaviskt klarade jag inte av att läsa alls.

    SvaraRadera
  3. Hjärtans välkommen tillbaka! :o) Och grattis igen till plusset! Det är verkligen galet roligt!
    Förstår att det har varit tungt med gravidbloggar. Det är fler som slutat läsa här men det gör absolut inget. Det är alldeles för tungt att följa en del bloggar när man har det kämpigt själv. Så jag klagar inte (inte på riktigt i alla fall, hihi)
    Men jag har i alla fall fortsatt att följa dig och tycker att ni har kommit tillbaka så bra och gjort det fint för Dutt. Det är så tacksamt att du delar med dig!

    Många kramar

    SvaraRadera