Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 26 september 2011

Måndagmorgnar...suck.

Inatt drömde jag en helt sjuk dröm. Det var en pervers mardröm och jag vill inte äckla någon med detaljer men den innefattade maskar, senap och rumpor. I know... Därför var jag lätt illamående, förvirrad och rädd när jag vaknade av en massa dova "bonk" och "klonk" och att Fina M inte låg brevid mig i sängen. Allt snurrade i huvudet tills jag förstod att jag var vaken. Ljuden kom från badrummet och det var bara en tvål som åkt in under badkaret. Fina M tog bort fronten och det var det som lät.
Eftersom jag inte varit på toa inatt så hade jag riktigt ont i magen. Både blåsa och bebis får liksom inte plats. Kanske var det det som fick mig att drömma mardrömmar? Hursom, efter morgonens besök fick jag helt sonika lägga mig i sängen en stund till så att det onda försvann. Det är mycket med det jordiska...

Eftet en sån måndagsmorgon så kan det bara bli bättre. Stegtävlingen börjar idag. Aj, då. Det blir till att promenera ikväll... Jag ska gå och posta en del medikament jag fick över efter behandlingen. Det är en kär medkämparsyster som behöver och jag skulle ha postat allt i helgen men fick inte ändan ur soffan. Typ. Kul och bra att medicinerna kommer till nytta i alla fall! Alltså blir den här måndagen riktigt bra till slut. Men det får vi förresten veta efter SVT:s seriestart idag, kom jag på... Det ska bli kul att jämföra den med 3:ans serie som börjar den 6/10.
Det blir TV-tittarhöst!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar