Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 23 september 2011

Magen

Idag känns magen gigantisk! Förmodligen är det för att jeansen är nytvättade och var lite trånga över höften. Då känns det som magen är stor på något sätt.
Men jag har också en t-shirt på mig som för någon vecka sedan var för stor. Det är den fortfarande men inte lika stor. Jag har alltså vuxit. Kul! Jag har också noterat att jag äter ganska mycket. Jag småäter. Det bidrar nog till viktuppgången en hel del... Jag har gått upp totalt 6 kg. Inte så mycket men för bara några veckor sedan var det mycket mindre. Men det får jag träna bort sen.

En annan sak jag funderat på är det här med sovställning. Jag sover uteslutande på rygg eller på vänster sida. Höger sida går liksom inte. Jag får lite ont i höger sida då och det känns allmänt obehagligt. Undrar om det beror på att det är mer tarmar där? Det känns som en rimlig förklaring i alla fall.
På mage sover jag inte alls numer. Det blir så mycket sprattel då så jag tror att det är obekvämt för Mini.

Äntligen fredag och på måndag börjar SVT:s programserie "Barn till varje pris". Jag har trillat in i en tvivelperiod angående det programmet igen. Alltså, rubriken... Det är rubriken som ska sätta tonen på en dokumentär eller artikel (jorå, jag har läst det på en kurs på 90-talet om ingen vill lita på mitt sunda förnuft). Då är det naturligt för mig att bli lite tveksam i det här fallet. Men, men... Jag ser fortfarande fram emot måndag kväll och hoppas på det bästa.

Höstiga fredagskramar

5 kommentarer:

  1. Sovställningen funderar jag också endel på.. Rygg gör rätt ont för min del så det blir antingen höger eller vänster sida, men sen läser jag lite då och då på olika sidor att man inte ska sova på sidan o hit & dit.. Är det bara skrock eller finns det någon liten sanning i det liksom?! Hmm..

    Hoppas du får en fin dag!!
    kram

    SvaraRadera
  2. Tycker att det är fantastiskt att du kan ha dina byxor=) Själv gick jag upp kanonmycke & överallt. Så hela min garderob fick bytas ut=S Jag samlade dock på mig mycke vätska..

    Svts programserie måste jag se. Tack för tipset!/påminnelsen!

    Önskar dig en trevlig helg.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja det ska faktiskt bli spännande att se det programmet. Kram

    SvaraRadera
  4. Och jag som ska till Munchen på måndag... Hoppas att det finns på svt play... Tror att den som sätter rubriken är mer sensationslysten än vad de som verkligen gör programmet.... Hoppas det i alla fall.. Kram till din minimala mage! (i alla fall jämfört med min när jag var gravid för 100 år sen)

    SvaraRadera