Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 10 november 2011

Äggdonator sökes!

Snälla, finns det någon där ute som funderar på att bli äggdonator, så har ni världens chans att ta steget nu! Min kompis Charlotte som har kämpat hårt för att bli gravid men ännu inte lyckats, är i behov av en korsdonator. Det innebär helt enkelt att hon bidrar med en donator som bidrar med ägg anonymt medan hon får ägg av en annan donator anonymt.
Det gör att hon och hennes man kan få till ett nytt försök inom en åskådlig framtid.
Så snälla, snälla, hjälp henne om du vill och kan. Jag blir glad men ingen blir gladare än hon så klart! Hennes mail hittar du på hennes blogg. Klicka på hennes namn i texten ovan så kommer du dit.

Kram!

9 kommentarer:

  1. Åh, finast, finast du! Tack för ditt otroligt gulliga och hjälpande inlägg! Jag är så himla glad att jag har vänner du som!! :) Nu håller jag mina tummar för att någon hör av sig som vill och kan hjälpa :)

    Tusentals kramar till dig!

    SvaraRadera
  2. Ååå vad jag önskar att jag kunde hjälpa till!
    Hade jag bara haft lägre BMI så hade jag inte tvekat!
    Vilket fint inlägg av dig för att hjälpa en vän!
    Kramar Jessica

    SvaraRadera
  3. Jag viiiill, om bara hon bodde närmre mig eller tvärtom... /Elin

    SvaraRadera
  4. Åååh, kan man inte göra sånt på distans? Alla kontroller och sånt och sen bara åka upp för själva äggplocket? Eller kan man inte korsdonera på avstånd förresten? Det vore ju kanon!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Fin du är mot din vän... Hoppas ni finner någon! Kram

    SvaraRadera
  6. Åååh, hade jag inte varit gravid så hade jag gjort det på direkten.. Att donera ägg hade jag ändå tänkt göra sen när vi är klara med allt, men ja, det funkar ju inte nu.. [vilket jag iofs är glad över också, men du förstår..]

    Hoppas hon hittar någon!!
    kram

    SvaraRadera
  7. Underbart inlägg!!!! Vilken fin vän du är.
    Kommer inte kunna hjälpa just din vän men önskar få göra någon den tjänsten om 1-2 år.
    När jag anmälde mitt intresse som donator var det första frågan jag fick om jag hade någon som jag ville hjälpa. Korsdonation är tydligen väldigt vanligt!! I feb 2011 kände jag inte någon i min närhet och jag hittade ingen blogg på nätet heller i min kommun så jag fick bli en vanlig donator. Hade känts extra bra att få hjälpa någon man följt i kampen men nu är ju min chans förbi för den här gången. För visst är det väl så att allt måste skötas i samma landsting ???? Donerade för inte så länge sen och jag tyckte hela proceduren gick smidigt, så till er som tvekar kan jag bara säga att det var en underbar upplevelse. Magiskt på alla sätt och vis trots mediciner och sprutor. Jag gjorde 2 VUL och det gick åt en heldag för plocket+vila och en dag för återhämtning så rent praktiskt skulle det väl gå att resa till stockholm 3 ggr även om man bor ngn annan stans men undrar som sagt om det funkar för sjukvården??? Går de på var donatorn är skriven ??

    SvaraRadera
  8. Tack för tipset, jag ska genast kolla in ilva.se :)

    Väldigt fin gest av dig att sträcka ut en hand såhär för att hjälpa din vän. <3

    Kram.

    SvaraRadera
  9. Jag tror att donatorn måste bo i samma region som mottagaren/korsdonatorn...
    Hmm har jag för mig!
    Kram

    SvaraRadera