Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 14 november 2011

Lite längtan och namninspiration från oväntat håll

Fasiken, det bidde ingen lunch med ÄD-tjejerna. Jobbet stal min tid. Morr.

Idag har magen varit gigantisk känns det som. Jag vet inte om det är Mini som tar mer plats eller om det är min jätteportion pytt-i-panna som ställt till det. Jag åt lite mindre mat till en tidig middag för säkerhets skull. Annars kommer jag inte att kunna sova ordentligt sen.
Ikväll kommer Fina M hem och jag längtar så otroooligt mycket efter honom!
Förresten trodde vi att att det skulle bli svårt att flytta självaste svärmor idag. Att det skulle bli tårar, ilska och jobbigt för henne, men nej, Fina M skickade bild på en svärmor som var så glad, så glad över sin nya lägenhet. Underbart! Hon hade en riktigt bra dag idag och jag är glad att Fina M fick en sån toppenutdelning på allt hårt arbete han lagt ner för att få till allt så bra och fint som möjligt för henne. Nu hoppas jag att allt går bra hela dagen så att han kan åka hem med en bra känsla i magen. Men just nu känns det som att jag kan andas ut och slappna av för hans skull.

Senaste dagarna har det dragit lite i ljumskarna. Inget som gör ont eller så men jag har känt något liksom... Gissar att det är lite foglossning? Bäckenet som töjer ut sig?
Just nu så känns det lite i ryggslutet också så jag gissar att det är foglossning helt enkelt.
Behöver jag säga att jag längtar efter Mini också? Otrooooligt mycket!

Förresten, en av de snurriga damerna på demensboendet var så fantastiskt söt, nyfiken, charmig och kramade personalen hela tiden. Hennes namn skulle jag vilja ge till Mini! Fina M gillade också namnet som var lika fint som den lilla damen. Vi får se om det blir så...

Ballongmagekramar

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att läsa att det gick bra för svärmor att flytta!
    Allt känns så mycket lättare när det går bra!
    Ni kan säkert en del om demens eftersom ni har det så nära, men om du vill ha råd, stöttning eller en undersköterskas syn på det så finns jag här på min mail.

    Jag förstår att du längtar efter Mini! Det gör jag med, känns fantastiskt att fått möjligheten att få följa dig hela graviditeten.

    Många kramar Jessica

    SvaraRadera
  2. Åh, TACK Jessica! Så otroligt snällt av dig. Det ska jag komma ihåg om frågorna hopar sig. :o) Skönt att veta att vi kan fråga dig.

    Kraaaam!

    SvaraRadera