Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 28 november 2011

Dagsaktiviteter

Sömnlös inatt igen. 3 timmar låg jag vaken och glodde på tv.
Det är helt otroligt hur klarvaken jag är när jag vaknar så där. Och det är nästan alltid kl 2. Märkligt, märkligt.

Idag blir det lunch med ÄD-mammorna och deras otroligt goa, söta bebisar. De måste ha vuxit en del sedan jag såg dem sist. Det har gått en hel månad eller så sen jag träffade dem första gången och det ska bli så kul att träffa dem igen!
Efteråt blir det shopping på apoteket. Vitaminerna är slut och jag behöver Nueva för mina läppar som torkar ut hela tiden (dricker massor av vatten men det hjälper visst inte), men viktigast av allt: en fotfil ska införskaffas. Jag har konstaterat att mina torra, trista vinterfötter har kommit och innan magen sätter stopp för att jag kan böja mig så vill jag gör ett redigt fotuppmjukarbad med filande, fixande och krämande. Så fotfil ska det bli idag.

Ni ser, stora planer för min del idag, men när jag sovit dåligt så vet jag att jag blir så trött, så trött på eftermiddagen så det är ingen idé att ens planera något mer för dagen. Förmodligen kommer jag att somna runt 15-tiden igen...

Nu ska det tvättas lite.

Kram

7 kommentarer:

  1. Det kan inte vara dagslurarna som gör att du inte kan sova på natten då?

    SvaraRadera
  2. Det är så roligt att läsa din blogg, för jag känner igen mig i så mycket!! Jag är typ beroende av Nueva! Det hjälper inte med vatten... Och jag sover inte heller på nätterna. Nu blir jag snart knasig, för jag måste upp och jobba!! Konstigt nog så klarar jag av dagen. Jag har prövat med allt, promenader, avslappning, dricka varm mjölk, duscha innan jag går och lägger mig, titta på teve länge... Inget funkar. Och jag är inte stressad heller!!

    Dessutom tror jag vi är ungefär lika gamla, och har haft våra män i 3-4 år, stämmer inte det?

    En stor och viktig sak skiljer oss åt. Du har ett barn i magen, det har inte jag.

    Än.

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Nja, vemvet, jag funderade också på det men det är efter en sömnlös natt som jag blir så trött, aldrig före liksom. Sen brukar det bli en ordentlig natts sömn och så börjar det om. Tror att jag får leva med det helt enkelt. Så länge jag inte jobbar så behöver jag inte bli så stressad. Då finns i alla fall möjligheten att sova på dagen istället. :o)

    Vad kul att du känner igen dig, Hönsamaja! Det låter som att du har en del hormonpåverkan i dig med sömnlösheten (erhm, jag är ju då verkligen inte någon läkare, men ändå... ). Hoppas att du får liiite sömn i alla fall!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Åh har oxå filat fötterna idag, välbehövligt efter att ha traskat runt i flera månader med 10-20 kilos övervikt :)) och nu når man ju ner till fötterna igen oxå!

    Kram,
    XB

    SvaraRadera
  5. Grattis, XB!! Hahahaaa! :o)

    Kram till dig och dina fina fötter

    SvaraRadera
  6. Nja, jag har inga extra hormoner alls i mig just nu... De jag haft är borta. Skönt att få vara lite normal, om jag ska vara ärlig. Men jag har just haft ägglossning, det kanske räknas?? hihi...
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Ska bli spännande å få höra om de där vakna timmarna blir Minis amnings/flask tider sen :-)

    SvaraRadera