Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 18 november 2011

Lugn

Jag börjar med att säga TACK igen för allt stöd och uppmuntrande kommentarer jag fått. Det är helt otroligt hur mycket vänlighet det finns! Och så blir jag glad över alla små berättelser som ni delgett kring vikter och små bebisar. Som sagt, en feltolerans måste ju faktiskt finnas även om den inte uttalas av barnmorskorna när de mäter.

Idag känns allt så otroligt mycket bättre. Jag ligger på soffan med tv:n på i bakgrunden, och läser lite. Jag hade tänkt att handla inför middagen ikväll men Fina M påminde mig om att jag ska vila, inte bära tunga matkassar. Så jag handlar tillsammans med min Malmökompis när jag hämtat honom på Arlanda sen. Han får börja med att handla med mig, hihi!

Det kändes skönt att ringa jobbet och berätta hur det låg till och att jag inte kommer tillbaka mer. Alla stöttar mig och tycker att jag gör något väldigt självklart som stannar hemma. Skönt!
Det har varit lite mycket action överallt och jag har faktiskt inte vilat så mycket som jag trott. Svärmorsflytten har tagit på krafterna och så hemmafixandet. Nog för att Fina M gör det mesta men jag kan så klart inte låta bli att vara med hela tiden och vara engagerad. Jag blir stressad av att han gör så mycket och vill bidra själv också. Jag är van att ha tusen saker på gång hela tiden... Inte så bra just nu och det är lika bra att jag inser det och tar en dag i taget istället. Dags att börja fokusera på att bli mamma helt enkelt.

Nu ska jag vila vidare. Önskar alla en lugn och fridfull dag.

Kram

4 kommentarer:

  1. Vad skönt att du får så fin stöttning och att ingen opponerar sig mot att du stannar hemma. Jag har ju varit sjukskriven under alla graviditeter och det är inte alla arbetsgivare som är helt förstående...

    Ta det riktigt lugnt nu, jag tror Fina M hellre gör precis allt själv än att något skulle bli galet, eller hur!

    Njut av livet som växer innuti dig!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen!
    Och du har nog helt rätt i att Fina M hellre gör allt själv, hihii!

    Tack!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Bra där.
    upp med fötterna på en skön kudde och andas inåt. kram

    SvaraRadera