Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 3 november 2011

Maglycka

Magen var knallhård hela morgonen. Sammandragning förmodar jag.
Men viktigast av allt: magen syns!
Det har den så klart gjort hela tiden men den syns mer tydligt nu. Jag ser inte "småfet" ut med andra ord. En tjej på jobbet som jag satt och pratade med kikade på min mage, klappade på sin egen och frågade:
-"Är du...?"
Det kändes extraskönt att få säga "ja". Nu syns det tydligt. Jippiiii! Gravidmage på riktigt liksom, hahahaaa! Nu jäklars ska här fås barn! Och Mini sprattlar allt hon kan.

På tisdag är det dags för första delen av förlossningskursen. Det känns helt galet. Jag? Föda barn? Ja, ja...SEN, ja...Nångång....
På onsdag är det dags för BM igen och veckan efter det är det RUL igen. Två veckor dit. Jag längtar. Och dagen efter kommer min goa kompis upp från Malmö och hälsar på. Åååh, vad jag ska krama på honom! Han är saknad av både mig och Fina M.

Livet känns väääldigt bra just nu.

Kram

7 kommentarer:

  1. Gilla-knapp på det där inlägget!
    <3

    SvaraRadera
  2. Haha vad gullig du är! Tänk, du ska föda ett barn om sisådär 7-10 veckor(med risk för lite + eller - ;-))

    Ha en bra dag!!

    Kramar/KarroBarro

    SvaraRadera
  3. Hihiii! Tack båda två!! :o)

    Kraaam!

    SvaraRadera
  4. Oh va roligt! Grattis!
    Snart är lilla Mini på utsidan, då jäklar! :)
    Kram Lo

    SvaraRadera
  5. Hejsan, ja det är svårt att fatta länge kan jag meddela. När jag skulle få sonen (1a barnet) så hade jag haft värkar i många timmar och låg och sög på lustgas för fullt när så "plötsligt" barnmorskan säger "nu ska vi knäppa upp rocken din", varpå jag svarar "varför då". Hon tittade på mig som om jag var från yttre rymden och sa helt lakoniskt "för du ska föda barn" :-) Sonen kom ut ca 5 min senare.....

    SvaraRadera