Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 21 november 2011

Shopping och jobbhörna

Ååååh, nu har jag shoppat! Tjohoo, vad roligt det är! Inspirerad av ruth och de fina ugglebodisarna hon köpte så tog jag mig idag till Lindex. Självklart blev det en ugglebody men så föll jag för en del annat också...





Gammal smygpunkare som jag är...

Ja, bildkvaliteten är inte den bästa men nu ligger kläderna i alla fall i tvättmaskinen. :o)

Och när jag ändå håller på med bilder kan jag lika gärna slänga upp det nästan färdiga arbets-/gästrummet också. Fina M har fixat och donat det mesta. Det fattas en hylla (funderar på IKEA:s "Expedit") längs med kortväggen men annars är det nog ganska klart där inne:

Ska dit med en stol till och min dator också...

Obäddad gästsäng

Näst efter Fina M och Mini, så älskar jag den här tapeten

Sådär! Nu ska jag fortsätta att bara vara en stund igen. Läsa min bok och ligga på soffan...

KRAM

8 kommentarer:

  1. Muchos tjusigt gästrum! Och söta kläder förstås

    SvaraRadera
  2. herregud i himlen så avundsjuk jag är! Ahhhh, vad jag oxå vill köpa såna där fina kläder!!! Med detta vill jag tydligen ha sagt att du har bra smak (=vi har samma smak) och att jag räknar med att du följer med mig ut och shoppar om jag någongång lyckas få någon litet att fästa i mig!!! (frustrerad idag!)

    Och så är jag lite irriterad igen på att folk verkar tycka att man inte kan köpa rosa plagg om det skulle bli en pojke. För pojkar kan ju iNTE ha rosa! Huvva tänk om det blir en böööög av den stackars pojken ;-) (nej, jag ämnar inte starta någon genusdiskussion, jag bara rasar av mig lite frustration) (och, nej jag inte är heller varken färdblind eller senildement, jag ser att det inte är mycket rosa där uppe och jag har inte glömt att Mini är en tjej ;-) (jag är bara fortfarande något osammanhängande...)

    SvaraRadera
  3. Hahahaaa! TACK!
    jag följer sååå gärna med och shoppar när det väl är dags. :o)
    Och vet du, när jag var i butiken så kom det en expedit med ett barnplagg i handen och visade det för en kvinna och sa att "här är den", typ. Då sa kvinnan att "det är en tjej den ska vara till".
    Jag förstod inte alls vad hon menade.
    Men expediten tog det som självklart och gick och hämtade ett rosa plagg istället. Helt sjukt!
    Och där stod jag med mina gröna och svarta plagg i handen.
    Vi har ett gäng rosa kläder också här hemma. Men viktigast är att all världens färger ryms i Minis garderob. Det blir man glad av nämligen! Enligt mig i alla fall.

    Förstår förresten varför du är extra frustrerad idag! Jag skulle bli tokig om Skypeandet inte gick som planerat... Hoppas att ni hittar en ny tid snart!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Haha det gjorde du rätt i, och jäklarns vilka fina fynd du gjorde!! Den där rosavit-randiga saken har jag också tänkt att införskaffa, har pillat på den flera gånger men sen har det slutat med att jag har handlat nåt annat - men den SKA jag ha, haha så där kommer jag härma dig [bara så att du vet såhär i förväg] :].

    kram!

    SvaraRadera
  5. Skitsnyggt!

    Och ugglebodysarna är ju underbara! Har en brun med matchande byxor jag köpte efter vårt sista misslyckade försök. Men eftersom grön är min favoritfärg så måste jag nog köpa en sån också.. :)

    SvaraRadera
  6. ruht: Ja, den där rosa saken är ju sååå gosig och mjuk! jag kunde inte låta bli... Så härma på bara! Jag härmar dig, hihihii!

    Sara: Jag stod och pillade på den bruna också... Får nog köpa den jag med!

    Vi kommer att ha små Lindex-uggle-bebisar allihop! Hahahaaa!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Där är ju den fina tapeten! Wow.

    SvaraRadera