Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 26 november 2011

Helg igen

Ny magbild finns HÄR.

Sitter med en kopp kaffe och slappar lite. Favvokoppen som gör mig på glatt humör:


Jag åker inte till svärmor idag. Fina M tycker att det är lite onödigt för både mig och Mini. Efter lite resonerande inser jag att han har rätt. Hur gärna jag än vill hänga med honom och sen träffa svärfar och svärmor så blir det nog lite mycket. Hela dagen idag ska ägnas åt att tömma så mycket som möjligt i svärmors lägenhet och vad ska jag göra då? Jag skulle få sitta på en stol hela dan och det är inte så kul...
Nej, jag fick ge mig och låta Fina M köra hårt själv i helgen. Efter det så ska resten lämpas över till hans bror. Han får ta ansvaret för det sista, d.v.s. att tömma lägenheten helt och flyttstäda. Det blir bra. Hoppas jag.

Igår var jag på födelsedagskalas på kvällen. En tjej som jag inte umgås med så mycket längre, men som är helt underbar, fyller 40 år och vi var 20 tjejer som blev bjudna på en helt fantastisk middag. Åååh, det var såååå trevligt!
Tyvärr så blev jag så trött att jag nästan somnade vid middagsbordet. Det gick inte att hålla mig vaken och jag ville så gärna stanna. Magen var stor som en ballong också. Med tanke på att jag skulle köra hem i det tillståndet så blev jag tvungen att avvika redan 21:30. Då brukar jag sova normalt sett... Bästaste bästisen var också på middagen så vi åkte hem ihop.
Visst kändes det trist att jag inte orkade stå ut med tröttheten längre men jag är ändå otroligt glad över att ha fått upp kontakten med värdinnan och även en annan tjej jag inte sett på många år. Jag är övertygad om att vi kommer att ses hyfsat snart igen!

En tjej blev nog lite sur på mig för att jag inte ville prata bebisar, graviditeter och magar hela tiden med henne. Men jag kan ju inte åka genom hela stan för att träffa tjejer jag vill umgås med och sen sitta med henne och prata graviditet hela kvällen. SÅ kul är det inte att vara gravid.
Jag identifierar mig inte med graviditeten liksom. Jag är jag och jag gillar fortfarande att vara social och leka med kompisarna, men vad jag än tog upp för ämne så relaterade hon det till min graviditet. Det är svårt att förklara men det blev bara ett så stelt samtal efter en stund och det föll sig naturligt att vi till slut började prata med andra. Jag visste liksom inte vad jag skulle säga till slut. Ja, ja, så knasigt det kan bli.
Det var en toppenkväll hur som helst!

Idag skiner solen så det blir en promenad. Och så fortsätter rensandet här hemma. Fy, så mycket skräp man kan samla på sig!

Soliga kramar till alla som behöver

2 kommentarer:

  1. "Spermie-koppen" kallar vi med finskt blod den koppen för. ;-D

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAAAAAAA!!!! Åååh, vad roligt! Och så otroligt passande för mig med tanke på allt "få-barn-kämpande". Hihihiii!

    Kram på dig

    SvaraRadera