Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 29 november 2011

Veiron...

-"Gooooomoorrrron, gomorrrrooooon!! Hasse heter jag och ringer från Dialect på uppdrag av Telenoooor! Stämmer det att det är chääääfen för företaget jag pratar med??!!"
-"Nä....."

Nu får mina kära vänner i Göteborg ursäkta, men det finns ta mig tusan inget mer störande än någon som låter precis som Veiron i ottan i telefonen man just svarat i i sömnen. Död åt Veiron. Kl 8 imorse.

Telefonförsäljaren hörde att jag praktiskt taget sov men fortsatte att förhöra sig om vem numret tillhör nu och om det verkligen inte stämmer att det är det första företaget han ringt. Dividerande. Död åt Veiron.
Näst efter krig och Veiron i ottan så är det att tjafsa med folk när jag är nyvaken, det absolut värsta jag vet. Lägg där till att jag är hormonell och somnade kl 5 i morse efter tre timmar vaket skruvande i sängen. Veiron låg jäääävligt illa till med andra ord.
Det enda jag kunde tänka på var att jag skulle ringa tillbaka till Dialect, be om att få prata med vd:n, skälla ut vederbörande och få hela ledningsgruppen i fängelse. Och vad jag skulle göra med Veiron aka Hasse, tänker jag inte skriva här för det är olagliga handlingar jag hade på hjärnan.

Nu när jag har fått i mig lite frukost och kaffe så är livet annorlunda. Jag tycker trots allt att den där Hasse gjorde ett bra jobb. Han frågade faktiskt om han fått tag i rätt person och han var inte på något sätt otrevlig, bara lite ifrågasättande. Han gjorde sitt jobb riktigt bra! Trots allt så trodde han att han ringde en vd på ett företagsnummer. Såna brukar vara vakna kl 8.
Och på ett sätt var det bra att han väckte mig. Nu får jag lite rensande gjort här hemma och kan slumra med gott samvete i eftermiddag.

Tänk vad lite kaffe kan göra för sinnesstämningen. Och Hasse, skulle du mot all förmodan läsa här så vill jag bara meddela att du varit en hårsmån från döden denna morgon. Men du är förlåten.






Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar