Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 24 november 2011

Boande igen

Tillbaka från besök hos vanliga bm. Allt såg bra ut men Mini vilade enligt henne; bpm på 132, vilket är lite lägre än det brukar vara. Men snart har hon vaknat igen så då stiger det som vanligt, det är jag övertygad om.
Och med det sagt så började det sprattla i magen igen.

Idag är planen att jag ska till IKEA och till Barnens Hus. På det sistnämnda ska jag se om jag kan hitta ett spjälskydd om är 30 cm eller högre. Det är verkligen urdumt att "standard" ligger på 25 cm eller lägre. Massa centimetrar försvinner ju ner bakom madrassen så det blir inte mycket till skydd kvar. Om inte annat så ser det omysigt ut i mina ögon.
På IKEA ska det köpas bordsben. Fina M ska snickra ihop en enkel skötbordslösning som vi även har nytta av längre fram. Det behövs en arbetsyta till i vår lilla tvättstuga.

Apropå snickrande, äntligen är förrådet nära att färdigställas. Det där som jag har tjatat om i hundra år (well, sen i augusti i alla fall). Det ska isoleras och vi bytte till slut snickare för att den första var så himla kass. Igår pratade jag med den nya (som vi för övrigt använt förut så han är väl inte så värst "ny") och planen är att han kommer antingen på tisdag, slutet av nästa vecka eller slutet av veckan efter det. Han har lovat bort sig på annat jobb men de som vill ha jobbet utfört har inte hört av sig så har vi tur blir det på tisdag redan. Vad är det för galningar som inte hör av sig till en bra snickare?! Såna växer inte på träd!
Hur som helst så blir det kanon med att bli av med alla förrådsprylar i vardagsrummet och kul med lite fikasällskap här hemma också.

Senare idag så blir det som vanligt vilande. Idag blir det nog en riktig tupplur eftersom jag vaknade kl 3 inatt och somnade om vid 5-tiden igen. Att det ska vara så svårt att sova... Tur att det finns ifåns att surfa runt och läsa bloggar på, och nattprogram att blänga på, på tv .

Nu blir det lite morgonkaffe!

Kramas där ute

2 kommentarer:

  1. Härligt med bra hantverkar. Själv jagar jag fortfarande badrumsrenoverare... Suck...

    SvaraRadera
  2. Jag vet ju inte exakt var du bor men bor du i i närheten av Stockholm så kan jag ge dig numret till min snickare, som egentligen är fyra killar som har ett byggföretag ihop. De gjorde mitt badrum i en lägenhet jag hade för länge sedan och de var kanonbra! Gjorde allt i tid, gjorde efterkontroll, skrev avtal med ersättningsskyldighet om de blev försenade etc etc.
    Jag rekommenderar dem gladeligen!

    Kram

    SvaraRadera