Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 7 november 2011

En tyst dag här på bloggen. Anledningen är att min arbetsgivare inte har haft koll på mitt mobilnummer när man bytt operatör, så min telefon fungerar inte. Abonnemanget är nedstängt. Det är i och för sig jätteskönt när ingen kan nå en men jag kan inte nå någon annan heller. Och inte blogga! Panikångest...

Idag har Mini sprattlat massor. Det verkar som att hon har gjort det senaste dagarna nu och det är riktigt kul. Ibland får hon dock in en fullträff i sidan och det gör ganska ont.
Och idag har jag också konstaterat att jag bara har 22 arbetsdagar kvar. Det är ju inkentinken! Det känns faktiskt som att det drar ihop sig lite. December kommer att susa fram i ett moln av glögg och lussebullar (Aaah! Läääängtar!!) och sen är det januari.
Hoppas, hoppas att Mini kan hålla sig kvar där till dess. Fina M som själv är decemberbarn vill att Mini ska slippa det. Mig kvittar det i och för sig men jag förstår hur han tänker. Att alltid vara yngst liksom. Men det blir ju inte värre än vad man gör det till. Bara hon är frisk och kry så klart! Det tycker vi naturligtvis båda två (om någon skulle tvivla, hahaha!).

Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu men jag lyckas bara komma ihåg hälften av allt jag vill göra och tänker på. Och kommer jag ihåg det så blir det inte av för jag är trött jämt och magen börjar töjas ut och bli lite jobbig ibland. Jag är inte världens smidigaste direkt.
Jag har t.ex. svårt för att plocka upp saker från golvet utan att stöna till. Mini trycker på lungorna på något sätt. Det låter lite töntigt men kommer av sig själv liksom så jag får gilla läget helt enkelt.
Vid 15-tiden börjar magen bli svälld och jobbig och den känns "oskön". Då börjar också halsbrännan. Jag får också passa mig lite för vad jag äter och hur mycket annars kan det bli gasexplosion hemma... Då hamnar jag inte överst på Fina M:s julklappslista direkt, hehehee!
Och ville ni inte läsa det där så ber jag om ursäkt (säääkert!). Moahahaaa!

Imorgon är det dags för förlossningskurs på sjukhuset. Det blir kul!

Kram till er

7 kommentarer:

  1. Förlossningskurs? Spännande, den måste du berätta mer om :-)

    SvaraRadera
  2. Gasa på, det är bra för kärleken ;)

    Jag vill oxå läsa mer om förlossningskursen!

    SvaraRadera
  3. Ska bli! Era ord är min lag. Rapport kommer definitivt!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jupp, I hear you om gasattackerna... De är nästan dödliga...

    Fin bloggen är!

    SvaraRadera
  5. Tack!
    Ja, jag vill ju inte söva Fina M direkt... Hehe.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag måste säga att jag hållee med Fina M, det är inte kul att alltid vara yngst, att få tillgång till allt sist. Men samtidigt gällde väl det ungefär tills man fyllt systembolag, sedan vände det på något konstigt vänster och det vart positivt att vara yngst. ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Cissa, det har du heeelt rätt i! Det där med att det vänder till något positivt. :o)

    Kram

    SvaraRadera