Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 25 november 2011

Drömmer, drömmer, drömmer...

Jag drömmer igen. Jag drömmer att jag är en stor entreprenör men ingen vet om det. Så jag jobbar undercover. Gör en massa business i hemlighet. Jag handlar med segelbåtar. Stora, fina båtar. Men inte alla får köpa vilket får mig att bli orolig eftersom jag inte vet vem som får och inte får.
Så jag badar istället. I ett stort, svalt turkost hav. Simmar kapp med grannen och går upp på en föreläsning om något viktigt. Alla som är där vill egentligen bara ut på terassen och äta buffé och umgås över några öl.
När vi sen får göra det så sätter jag mig vid ett bord och skrattar med en gammal barndomskompis som jag inte träffat på länge. Hon röker, har jeansjacka och hempermanentat hår i en äkta 80-talsfrisyr. Jag tänker att hon inte har ändrats ett dugg och undrar hur hon kan vara så fertil. Hon har åtta barn som hon inte kommer ihåg namnen på.
Då blir jag förvånad och väljer att åka segelbåt i solnedgången istället. Fina M säger att jag måste slå segelbaken. Jag har ingen aning om vad det betyder så vi seglar vidare.
Vaknar.

Samma visa igen... Drömmer, drömmer, drömmer. Jag vill sova.
Äsch, får väl ta och glo på "Sex & the City" igen då...
Och läsa lite bloggar eller nåt.

Kram

2 kommentarer:

  1. Hahaha, härliga graviditetsdrömmar! Jag kan sakna dem ibland - de är så verkliga och påtagliga :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Hahaa! Ja, de känns otroligt verkliga!

    Kram

    SvaraRadera