Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 13 november 2011

Kroppen i bild

Ännu en flyttdag men den kör Fina M själv. Jag körde hem vår kära bärhjälp, och därmed även mig själv, igår.
Så jag får köra med glada hejarop telefonledes istället. Tack och lov är det inga tunga saker kvar att flytta. Och det som är tungt och som är kvar ska slängas.
Nu ska nya stället fixas fint och beboeligt och så fortsätter slängandet på det gamla stället. Det är inte lite jobb det, i och för sig... Och så blir det flytt på måndag och jag lider med Fina M som måste genomgå det själv. Inte så kul men ett måste.

Tillbaka till mig och Mini, nu'rå. Ok.
Jag har noterat de senaste dagarna att jag får lite "mini-mensvärk" då och då. Förvärkar sa barnmorskan. Väldigt lindriga enligt mig. Spännande är det i alla fall för de bidrar till att det inte känns så långt kvar. Tjohoo! Och ska jag vara helt ärlig så gör de också att det känns som att jag vill göra nummer två. Den känslan är obeskrivlig när man haft så mycket krångel med magen som jag, hahahahaa!
Mini sprattlar mest på morgon och kväll och så på natten. De gånger jag vaknar på natten, för jag gör inte det alltför ofta längre, så buffar hon runt som sjutton.
Inatt vaknade jag klockan 2 och somnade igen kl 5. Men det berodde inte på Mini utan mest på att Fina M inte låg bredvid. Saknad... Det blir så tomt när han inte är hemma.

Igår hann vi ta två magbilder innan vi åkte och nu har magen vuxit en del i alla fall.
Jag ville också ha med en när man ser hela mig. Ett litet minne på hur kroppen förändras och på hur underklädesmodet inte alls påverkar mig. Stödstrumpor och sportbehå och inget som matchar, schnyggt. Midjan är bortblåst, magen stor, ridbyxlåren har tagit grepp om mina lår och benmusklerna har saggat ihop ner över knäna.
Om jag gnäller? Nej, absolut inte faktiskt! Det är mer konstateranden och jag ser det som en utmaning att ens försöka få tillbaka delar av min gamla kropp. Jag lär nog bli stamkund hos Olga, hahahahaa!
Mest av allt ser jag det som att Mini redan nu är med och påverkar mig och mitt liv (och Fina M:s också, så klart). Det är kul att se förändringarna och veta att det är min kropp som anpassar sig för Minis skull. För jag känner fler förändringar än vad jag ser. Och ett par ridbyxlår struntar jag fullständigt i. De kan jag vila Mini på när jag värmer välling. Typ.
Helst av allt vill jag bara ha tillbaka min kropp för mig själv och få se och ha Mini utanför magen istället. Det längtar jag efter mest.
Men håll med om att mitt underklädesmode är helt fantastiskt! Och bekvämt (när inte fötterna är för varma för då åker strumporna raskt av). No mercy, liksom.

Se mag-/modebilderna HÄR om du är nyfiken.

Idag ska det fnulas här hemma. (fnula = fixa, dona, greja). Och längta efter Fina M.

KRAM

10 kommentarer:

  1. Tjusig mage =) Skönt att flyttandet ändå verkat gå bra. Det är inte roligt att flytta...

    SvaraRadera
  2. Tackar!
    Ja, flyttande är verkligen jobbigt men det är ju för en god sak i alla fall. Själva sjukdomen är jobbigare...

    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh, jag blir så jäkla avis på din mage....
    Du kan inte ana hur avis, men det är sant...
    Tänk, snart är det inte långt kvar =), så får du hålla din/er dyrbara "Mini".

    Stackars er, med flytten, och särskilt din fina M idag... Och stackars dig som inte kan sova utan han intill...jag är likadan, det saknas liksom något.

    Hoppas han kommer hem snart och att allt går bra för hans mor sen.

    Massa kramar/
    Luiza

    SvaraRadera
  4. Ååh, vad kul att NÅGON är avis, hahahaa! ;o)
    Jag blir visst aldrig nöjd med den där magen men mest vill jag nog egentligen bara ha Mini här. 40 veckor är för lång tid för mig (alltid lite otålig) och magen får bli min klagomur, hihi.
    Du har ju en jättefin liten mage! Var stolt över den! När tröttheten försvinner kommer du verkligen att kunna njuta av den tror jag. :o)

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Men vikken fin mage!! Nu ser man ju att det är en riktig bebismage!!

    Kramar KarroBarro (som är i v.29)

    SvaraRadera
  6. Ååh, tack!
    Hoppas att du och din vecka-29-mage mår bra också. :o)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag har ju inte kommit på det här med bloggande ännu men du kan titta på den på familjeliv.se om du vill. Bejbi 08 är jag.

    /KarroBarro

    SvaraRadera
  8. Då ska jag kika där.
    Nu får du allt ta och joina bloggvärlden snart, hahaha! ;o)

    KRAM

    SvaraRadera
  9. Titta vilken vacker mage! Jo på tal om
    Bajsnöd var det precis så min förlossning kändes. Jag var otroligt bajsnödog!!!:) och hade megamensvärk * 1000. så kändes det för mig iaf!

    SvaraRadera
  10. Hahahaa! Så det är SÅ det känns? ;o)

    Tack!

    Kram

    SvaraRadera