Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 6 november 2011

Wow liksom

Vilken trevlig träff det var igår! Jag var inte med på fikat eftersom allt stirrande på Petter tog musten ur mig så jag blev tvungen att vila lite på hotellet, hehehe..
Näe, allvarligt talat så drog det så galet mycket i magen att det var därför. Sammandragningar av att åka tåg. Typ.

Efter vilandet så gick jag till Konstmuséet och tittade på Jan Lööf'- och Frida Kahlo-utställningen. Sammandragningar igen. Så mycket att det gjorde lite ont och jag blev tvungen att sätta mig på en parkbänk och vila igen. Och så blev det långvila på hotellet igen efter det...
Jag kan inte påstå att jag har "gjort" Göteborg den här resan, hihi.

Sen var det dags för middag och jag blir, som alltid, så imponerad av alla glada och starka tjejer (Och killar! För en kille var med den här gången. Kul!) som sitter där och pratar om sina erfarenheter och delar med sig av sina tankar. Alla bjuder på sig själva så mycket.
Svårt att förklara men för mig är det otroligt inspirerande i alla fall.
Några nya ansikten och däribland "Allting går!!...eller?" som också gör ÄD. Kul att få ses! Mycket sympatisk tjej om någon skulle tvivla på det, hihii!
Och äntligen fick jag träffa Jagvilljagkan också. Också sympatisk som få om någon undrar över det med, hahaha!
Jag tror att om det gick så skulle jag sitta och pladdra hela natten med alla. Tyvärr så blev jag så trött men jag var uppe längre än vanligt i alla fall. Sååå mycket värt det! Skratt och allvar i en salig kompott. Najs, najs!
Jag fick också godkänt av alla på att jag visst har en gravidmage. Så nu är det liksom spikat. Ingen kan säga något annat. Ha!

Tänk vad mycket bloggen och barnlösheten gett mig. Det är helt otroligt faktiskt. Nya vänner och bekanta, bekräftelse på historier som knutits samman tack vare bloggen, livsberättelser som jag aldrig skulle fått höra om annars och insikter i massor. Jag tror att jag blivit lite klokare faktiskt. Även om jag ibland fortfarande är den där hoppetossan som sätter in fel lins i fel öga och får en billig fylla av det, så jo, jag har blivit klokare.

Ett varmt tack och extra kramar till er som jag fick träffa igår. Ni lyser upp tillvaron.

Kram

2 kommentarer:

  1. Du är en av de varmaste, roligaste och ödmjukaste människor jag mött.
    Tack för alla goda skratt igår. Massa kramar.

    SvaraRadera
  2. Tack!! Och tack själv för en otroligt trevlig kväll, trots utebliven getost... :o)
    Hälsa Anders!

    Kram

    SvaraRadera