Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 29 november 2011

Arbeten

Det är så märkligt. På förmiddagen så känner jag mig otroligt pigg och även "smal och smidig" men runt 14-15-tiden så smäller det till på något sätt. Magen blir stor och tajt och jag blir jättetrött. Numer verkar det inte spela någon roll om jag sovit natten innan eller inte. Jag tror att det beror på att Mini växer till sig och det är ju kanon!

Det betyder att ska jag göra något vettigt så måste jag göra det på förmiddagen för sen är det kört. För min del så är det en ganska bra uppdelning av dagen. Det är vila jag ska göra men om jag får göra någon aktivitet på förmiddagen så går dagen lite fortare och jag blir inte så uttråkad.

Idag har jag också pratat med tre kollegor. Kul! Lite skvaller och uppdateringar om livet på jobbet och så har jag hjälpt till med att svara på en del frågor. Skönt att man inte är helt bortglömd, hihi! På fredag ska jag luncha med en kollega också. Bara för att det är trevligt. Så otroligt skönt med lunchandet men inget jobbande.

Men viktigaste händelsen av dem alla den här dagen är att snickaren ringde. Imorgon eftermiddag kommer elektrikern och kollar vad han behöver ta med sig för material och på fredag kör han igång. Så i nästa vecka kommer snickaren och gör klart allt och sen är det där förbenade förrådet ääääntligen isolerat och klart. Och vi får tillbaka ett hem som ser ut som ett hem förhoppningsvis.
Det känns så där kul med att ha vardagsrummet belamrat med cirkelsågar, borrmaskiner, skruvdragare och annat lagerbråte som vi inte kan slänga.
Äntligen blir huset lite mer normalt!

Nu är det dags för den där vilostunden...

KRAM

4 kommentarer:

  1. =) Skulle ni mot förmodan bli less på några av grejerna så kan jag adoptera dem, som cirkelsågen till exempel ;-)

    SvaraRadera
  2. Lovar att säga till i så fall! Men just nu behöver vi den nog själva ett bra tag till. Det hemmasnickras ju lite utöver snickarens jobb. :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Skönt att kunna kartlägga tröttheten sådär och precis som du säger låter det perfekt att du är trött framemot eftermiddagen :-)

    SvaraRadera
  4. Hihii! Ja, varje dag är världens projekt rent planeringsmässigt. "Förmiddag gör jag det, eftermiddag vilar jag sen kommer Fina M hem och då blir det mat och sen vila igen..." ;o)

    Och har jag något ärende så är det dagens "projekt", något mer än så orkar jag inte riktigt. Då somnar jag.

    KRAM

    SvaraRadera