Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 28 november 2011

Dagsrapport

Tillbaka från en toktrevlig träff med ÄD-mammorna. Den här gången var vi bara tre ÄD-mammor och två barn, men det gör ju inte att det är mindre trevligt för det!
Så tack till M och S och era små godingar för att ni förgyllde min dag (om ni läser här). Det ÄR verkligen skönt att sitta och pladdra om allt. Det kan jag i och för sig göra med många andra men då kommer aldrig ÄD in som en naturlig del av samtalet. Tack, tack, tack!
Och så är det kanon att träffa rutinerade mammor som inte känner mig utan och innan men som jag kan be om tips av. Jag får alltid deras opåverkade åsikter liksom. De anpassar inte svaret efter vad de tror att jag gillar att höra (som en del jag känner mycket bättre gör) utan hur de själva ser på saken. Det är ovärderliga tips och synpunkter!

Nu vill jag verkligen ha Mini på utsidan av magen istället för insidan. Lääängtar! Och hon sparkade mig riktigt hårt i magen några gånger idag också.

Till Apoteket hann jag också. Passade på att köpa ingredienser för middagen också. Pasta med köttfärssås. Jätteduktiga jag köpte ALLT utom krossade tomater. Det blir en torr köttfärssås... Vad mer kan man begära av mig just nu? Jag glömmer visst det mesta.
Fina M ringde och frågade om vi ska på vernissage på lördag. En god vän till oss ställer ut sina vackra bilder.
-"Så klart att vi ska på det.", svarade jag. "Det har jag ju sagt till dig..."
Aj, fasiken. Jag kom på att det har jag helt glömt bort att meddela Fina M. Tur att han pratade med vår kompis idag.
Som sagt, jag glömmer det mesta. Blir faktiskt lite trött på mig själv.

Nu ska jag vila lite, kanske ta den där tuppluren, och sen blir det till närbutiken och införskaffa krossade tomater. Det man inte har i huvudet får man ha i benen...

KRAM

2 kommentarer:

  1. Hahaha, ditt minne ger mig goa skratt och det är så mysigt! :-)

    SvaraRadera
  2. Hihii! Ja, du skulle vara här och se det. Jag kommer ju inte ens ihåg allt så att jag kan berätta om det. :o)

    Kram

    SvaraRadera